Aktywne Wpisy
Mexiii +260
matterac +202
Ryzykować życiem i wejść? W budynku jest lekarz więc może uratuje w razie gdyby puszek poczuł się zaniepokojony i odgryzł nogę (ಠ‸ಠ)
#psiarze #patologiazmiasta #bekazpsiarzy #psy #z--------------a
#psiarze #patologiazmiasta #bekazpsiarzy #psy #z--------------a
źródło: temp_file5769890015686718374
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@cholera_jasna: no tak, ale ludzi sporo łazi.
No właśnie - przynajmniej tak było z odcinkiem ul. Podwale, który jakimś nieziemskim cudem został w końcu przerobiony. Ale wprowadzenie jednokierunkowości na całej "jedynce" już w mocny sposób uderza w wygodę wielu osób które sobie ułatwiają przejazd właśnie skrótem przez Lubicz/Gertrudy itp. Tak więc przy planach całościowego rozwiązania oprócz kwiku radnych był też kwik zaradnych :D
wołam: @ostatni_i_sprawiedliwy, @Elryk, @pioterhiszpann, @vincediamond1984
Zeby ludzie mogli sobie czytac gazety podczas jazdy? :P Myśle, że podstawowe założenie twórców tego typu aut jest inne :)
Z Frankfurtu nad Menem (niedawno rok siedziałem) mam takie pozytywne wspomnienia właśnie.
Wszystkie strefy zamieszkania w centrum są "30" oraz jednokierunkowe a wjazd i wyjazd na okalające miasto autostrady są też tak pomyślane, żeby jechać ustalonymi trasami. Wjazd do ścisłego centrum z zewnątrz jedną nitką, wyjazd inną - nie ma zbędnego kluczenia skrótami.
Efekt
wołam: @ostatni_i_sprawiedliwy, @Elryk, @pioterhiszpann, @vincediamond1984
@ProGruntowy: a ja myślałem że po to, by po dojechaniu na miejsce wysiąść i kazać temu frajerowi polować na miejsce parkingowe :)
I to juz sensowniejsze zastosowanie :P
@pioterhiszpann: gorzej jak wyjdziesz po południu z roboty, wyciągasz telefon żeby przywołać samochód a tu sms "po 2 godzinach polowania na miejsce pojechałem do domu żeby nie skończyło się paliwo. Teraz nie mam paliwa na dojazd, dymaj autobusem".
Moze będzie na tyle autonomiczny zeby i sam zdbał o paliwo :P
@pioterhiszpann: "złapałem przy BP na Opolskiej TIRowca, sprzedał oszczędności za pół ceny"
Tak moze byc :P