Aktywne Wpisy
CandyToy +1040
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Veillo +45
Wy serio się tak męczycie z blokowaniem reklam? XD premium kosztuje 23zł, to jest mniej niż zestaw w maku i problem solved
#youtube
#youtube
Bonus:
#bekazprawakow #prawackalogika #neuropa #4konserwy #homoseksualizm #lgbt #ateizm #polityka
@yeapUwin: @ruszka: Nie trzeba było czegoś wybierać. Pytanie brzmiało: "zaznacz grupy, obok któryś nie chciałbyś mieszkać" - można było zaznaczyć dowolną liczę, od 0 po wszystkie.
@Siotson: Tak, na pewno ktoś nie chce mieć homoseksualisty za sąsiada, bo bardzo szanuje gejów i nie czuje się godzien zakłócać ich spokoju bliskością swojego beznadziejnego jestestwa. xD
I chcesz mi powiedzieć, że nie ma ani jednej osoby w Polsce, która by nie zaznaczyła, że jej to nie przeszkadza? Bo tak z tego badania wynika, czyli badanie było źle przeprowadzone, czyli było manipulacją. A jeśli były takie osoby, to nie podanie takiej informacji w grafice jest równiez manipulacją, bo wtedy wynik jest nierzetelny.
Jeszcze z ciekawości spojrzałem która grupa wypadnie najlepiej - oczywiście PO xD Co ludzie mają
@MvPancer: a raczej twórca ankiety jest tego świadom.
Swoją drogą, na moim osiedlu dwa sąsiednie domy poszły pod wynajem. Najpierw do jednego wprowadziło się z 10 chłopa - budowlańców. Spoko, czasem poimprezowali, nikomu specjalnie to nie przeszkadzało ale coś tam hałasowali. Parę tygodni temu do drugiego domu wprowadziło się 12...
Eh.
Ale wciąż nie ma opcji, że nikt mi nie przeszkadza. To, że ktoś nie wybrał homoseksualistów, nie oznacza, że nie wybrał np. uchodźców.
NO I GDZIE JEST TA OPCJA PODANA?
nie ma podanych kombinacji, bo każde pytanie było niezależne, naucz się czytać statystyki, to nie jest trudne.
Umiem czytać, tylko tłumaczę, że tym badaniem sobie można dupe podetrzeć, bo jest nierzetelne właśnie z tych powodów, z których napisałem.
@alkan: a to teraz mamy nakazem szanować gejów? Jak kogoś nie znam to nie szanuję (bez względu na orientację). W takim razie jestem nietolerancyjnym ch*jem bo nie szanuję ludzi. Boże co za papka z mózgu.
@alkan: nie rozumiem po #!$%@? lewacy za wszelką cenę dążą do takiego wzorca, Polska nigdy taka nie była i nie może być
@KREM_Z_BROKUL: Formalnie rzecz biorąc sondaż badał poglądy elektoratu danych partii, a nie ich członków lub szefów. Można się spodziewać, że np. ZLew proponuje program bardziej liberalny niż wynikałoby to z poglądów ludzi na tę koalicję głosujących. Poza tym chyba za bardzo weszliśmy w dyskusję o poszczególnych partiach, bo np.