Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@globalgsmtm: hehe, to ja się podzielę swoją historią: trzymam na kolanach szlifierkę kątową, którą akurat naprawiam (zepsuty włącznik). Do pokoju wchodzi ojciec: "o, czemu to jest odłączone?" i wsadza wtyczkę od szlifierki do gniazdka. Przełącznik był akurat w pozycji włączonej. -_- Odruchowo zrzuciłem ją z siebie, ale drasnęła mnie w kolano (ciut bardziej, niż na Twoim zdjęciu). Minęło ładnych parę lat, a ślad mam do dziś. :)
@globalgsmtm: znajomy pochlastał sobie stopę (m.in. przecięte ścięgna). Jego rodzice wchodzą do domu a tam podłoga w krwi, jego ojciec wraca z garażu i mówi że tam też podłoga zalana. A młody że na szkło się przewrócił.

@globalgsmtm: dobrze, ze jestes cały i zdrowy. Swoją droga, co trzeba z telefonem robić, zeby był tak skrajnie poobdzierany ;o
Miałem 5, ktorej nie nosiłem w case i była bez odprysków w ogole. ;g
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@globalgsmtm: sam do konca nie wiem. robilem pol dnia sam, przyszedl kumpel mi pomoc i po 5 min mialem łape #!$%@?ą. ja trzymałem on ciął, nie byl to gruby kawalek raczej jakas galąź, chyba odbiła na tyle mocno ze pociagneło mi dłoń na łańcuch i mnie zarysowalo( ͡° ͜ʖ ͡°)