Wpis z mikrobloga

@boryss: brawo, odkryłeś prawdziwe oblicze polskiego patriotyzmu, prawactwa i kibolstwa :D Od dawna wiadomo, że piłka nożna to sport dla neandertalczyków.
  • Odpowiedz
"Patrioci" w dresach i koszulkach redisbad nie zwracali uwagi zarówno na kilku policjantów proszących o uspokojenie jak i przestraszone, płaczące dzieci z uporem rzucając race w stronę kolejnego peronu.

@boryss: Goebbels i TVN by się nie powstydziło takiego opisu zdarzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jelen_Maurycy: Redakcja TVN zwróciłaby jeszcze uwagę na starszą, schorowaną kobiecinę z laską, którą ważący pół tony dres pewnie stratował w przejściu podziemnym. ;)

O dzieciach wspomniałem, bo akurat wózek stał obok mnie, a matka ze sporymi problemami próbowała uspokoić płaczącąca, chyba, dziewczynkę. Jak dla mnie, mogą robić sobie chlew gdzie chcą, byle jak najdalej od miejsc publicznych.
  • Odpowiedz
@Arveit: Do patriotyzmu nie mam absolutnie niczego. Drażni mnie wycieranie sobie mordy sloganem "Bóg, honor, ojczyzna" przez "kibiców" tłukących się na meczach czy rzucających racami w ludzi. Nawet Palikot ma w sobie tyle godności, by po pokazywaniu członka na konferencji nie zasłaniać się kościółem.
  • Odpowiedz
@joyko: bo prawacy nie nazywają siebie sami patriotami nie? Żołnierze z II WŚ w grobach się przewracają, widząc hajlujących nazioli na marszach "niepodległości".
  • Odpowiedz