Wpis z mikrobloga

Właśnie przypomniało mi się dlaczego tak bardzo nie lubię piłki nożnej w polskim wydaniu. Czekałem kwadrans na swój pociąg na dworcu, gdy na trzeci peron przyjechał pociąg wiozący "kibiców" uczepionych okien jak małpy klatki.

Było go już słychać od kilku minut za sprawą rozlegającego się wszędzie "AEAOAEAO" i wybuchów petard. Gdy ciuchcia się zatrzymała, cały peron zalała fala czerwonych rac rzucanych pod nogi stojących ludzi. Po chwili z pociągu wyszedł łysy mężczyzna, krzyknął głośno "#!$%@?Ć", a za nim poszła cała reszta wyjąc "#!$%@?ć policję".

"Patrioci" w dresach i koszulkach redisbad nie zwracali uwagi zarówno na kilku policjantów proszących o uspokojenie jak i przestraszone, płaczące dzieci z uporem rzucając race w stronę kolejnego peronu.

To mają być Ci ludzie, którzy pierwsi pójdą na rosyjskie czołgi?

#gorzkiezale
Pobierz b.....s - Właśnie przypomniało mi się dlaczego tak bardzo nie lubię piłki nożnej w po...
źródło: comment_lIZcn2AUd1pcy9xRSHysmSXwF4Hlil39.jpg
  • 74
@boryss: 2 akapit z motywem #!$%@? - zgniłem xd
żółnierz nie musi myśleć, musi byc agresywny.
Dlatego paranoją było likwidowanie wojska poborowego. Trzeba było takich ludzi na rok czasu po maturach czy egzaminach w technikach i zawodówkach, zgarniać do woja i musztrowac, i uczyc czegos pożytecznego.
Właśnie przypomniało mi się dlaczego tak bardzo nie lubię piłki nożnej w polskim wydaniu.

@boryss: Ale Ty nie "nie lubisz piłki nożnej", tylko kibicowskiego bydła. Sport, a taka patola, to dwie różne sprawy i należy je oddzielać, bo cierpi na tym najpopularniejszy i moim zdaniem najlepszy sport na świecie.
@boryss: Powinni ten pociąg zamknąć i przekierować na sybir ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja także nienawidzę takich #!$%@?, kiedyś czekałem godzinę na pociąg do domu, bo taka grupa musiała oczywiście pobić się o klub i #!$%@?ć okno w pociągu... konduktor musiał wzywać policję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@boryss: ciekawe jakie masz wyobrażenie o kibicach z innych krajów, bo piszesz tu, że nie lubisz piłki nożnej w polskim wydaniu. W jakim wydaniu więc lubisz? Pewnie w zagranicznym bo ten widzisz tylko z ramki telewizora, bez tego co się dzieje poza kamerami tv i co miałeś okazję obserwować na żywo na polskim dworcu...

"Paaaanie, na zachodzie to już dawno poradzili sobie z tymi kibolami!"
@boryss: ehhh szkoda, że nie opóźnili mojego pociągu który mi uciekł przed nosem ( ͡° ʖ̯ ͡°) przynajmniej by się przydali na coś i mój ślizg z pośpiechu byłby mniej bolesny ehh. Słyszałam ich jak stałam w kolejce do obsługi i dodatkowo widziałąm armie bagiet przez która musiałam się przeciskać i mnie opóźniła :d ale w miare szybko ich ogarnęli bo potem ich ju,ż nie słyszałam jak