Aktywne Wpisy
CalibraTeam +209
Ceny mieszkań (czy innych nieruchomości) kosmiczne, ceny samochodów nowych kosmiczne (a ceny używanych chore). Czy też macie wrażenie, że wszyscy dookoła zarabiają po 15, 20k na rękę a tylko Wy jesteście robieni w bambuko?
Jako kawaler 7.5k zł na rękę czuję się jak śmieć i żul, biedak, którego na nic nie stać.
#gorzkiezale #zarobki #pytanie #pracbaza #praca
Jako kawaler 7.5k zł na rękę czuję się jak śmieć i żul, biedak, którego na nic nie stać.
#gorzkiezale #zarobki #pytanie #pracbaza #praca
jarzynka +567
#heheszki #zwiazki
Muszę się wyżalić. Dziś dzień mężczyzn a ja dostałem piwo z żabki za 5 zł. Nie chodzi o cenę ale o sam fakt że żona się nie postarała. Nie zaplanowała tego wcześniej, tylko dzisiaj po pracy wszedła do żabki i kupiła piwo. Tyle. Słyszę od kolegów co robią ich żony i jest mi przykro. Normalnie przykro mi, czuje się "niedoceniony".
Muszę się wyżalić. Dziś dzień mężczyzn a ja dostałem piwo z żabki za 5 zł. Nie chodzi o cenę ale o sam fakt że żona się nie postarała. Nie zaplanowała tego wcześniej, tylko dzisiaj po pracy wszedła do żabki i kupiła piwo. Tyle. Słyszę od kolegów co robią ich żony i jest mi przykro. Normalnie przykro mi, czuje się "niedoceniony".
Było go już słychać od kilku minut za sprawą rozlegającego się wszędzie "AEAOAEAO" i wybuchów petard. Gdy ciuchcia się zatrzymała, cały peron zalała fala czerwonych rac rzucanych pod nogi stojących ludzi. Po chwili z pociągu wyszedł łysy mężczyzna, krzyknął głośno "#!$%@?Ć", a za nim poszła cała reszta wyjąc "#!$%@?ć policję".
"Patrioci" w dresach i koszulkach redisbad nie zwracali uwagi zarówno na kilku policjantów proszących o uspokojenie jak i przestraszone, płaczące dzieci z uporem rzucając race w stronę kolejnego peronu.
To mają być Ci ludzie, którzy pierwsi pójdą na rosyjskie czołgi?
#gorzkiezale
@boryss: oczywiście, na mięso armatnie idealni. :D
@Arveit: gdzie?
@boryss: Goebbels i TVN by się nie powstydziło takiego opisu zdarzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O dzieciach wspomniałem, bo akurat wózek stał obok mnie, a matka ze sporymi problemami próbowała uspokoić płaczącąca, chyba, dziewczynkę. Jak dla mnie, mogą robić sobie chlew gdzie chcą, byle jak najdalej od miejsc publicznych.
Komentarz usunięty przez moderatora