Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mickpl +168
Ależ to będzie bolesny zjazd. Ludzie wystawiają mieszkania dwupokojowe za 1,2 mln podczas gdy rata kredytu na taką przyjemność wynosi ponad 8k a wynajem tego samego obok np. 2k XD
Jak okrutnie wypompowane są te oferty w stosunku rzeczywistych możliwości rynku to tak nie było nawet w największych krajach zachodnich, w których pękały bańki. Np. w Hiszpanii dywergencja pomiędzy najmem a ratą w szczytowym momencie nie przekraczała 30% - u nas przekracza
Jak okrutnie wypompowane są te oferty w stosunku rzeczywistych możliwości rynku to tak nie było nawet w największych krajach zachodnich, w których pękały bańki. Np. w Hiszpanii dywergencja pomiędzy najmem a ratą w szczytowym momencie nie przekraczała 30% - u nas przekracza
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawsze wystarczyło wejść w ustawienia bezpośrednich odnośników i wybrać odpowiedni format, jednak teraz po zapisie ustawień przy każdej podstronie wywala błąd 404 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Oczywiście przeszukałem już wiele tematów dot. tego problemu, aktualizowałem plik .htaccess (na pewno jest we właściwym folderze), ma właściwe uprawnienia, testowałem motyw na innym serwerze (zmienia linki bez problemu), instalowałem plugin SEO, zainstalowałem plugin, który miał sam zmienić wygląd linków, próbowałem też wyłączyć wszystkie pluginy i zapisać ustawienia dopiero wtedy. I dalej kupa. Macie jakieś pomysły? #webdev #webmastering
@erdote: jedno z klamstw newbie pozycjonerow. przyjazne odnosniki w dzisiejszych czasach co najwyzej lepiej wygladaja wizualnie. google sie tym nie przejmuje