Jest sens zacząć uczyć się programować mając 23 lata i spróbować zacząć się z tego utrzymywać w przeciągu paru lat? #naukaprogramowania #programowanie #feels eh
@koch4m_cie: sens jest bo to najlepszy wiek ale wszystko zależy czego chcesz się uczyć i czy wytrzymasz siedzenie przed monitorem i zastanawiania się czemu to nie działa albo czemu działa.
@Mirvan: +1. To musi Cię pasjonować, a nie na zasadzie "naczytałam się na wykopie jaka to łatwa kasa i będę programistką!". Bo inaczej bardzo szybko się zrazisz ;)
@koch4m_cie: Znam gościa, który zaczął uczyć się przed 30 i teraz pracuje jako programista (java), więc myślę że jak najbardziej ma sens. A wcześniejszym jego zajęciem były roboty wysokościowe.
@koch4m_cie: Kumplowi na początku roku dawałem lekcje kodzenia, teraz od kilku miesięcy pracuje. Tyle, że on jest masakrycznie uparty i siedział po nocach
Jeśli tylko Cię to kręci i nie idziesz w to tylko dlatego, że to teraz modne to jak najbardziej tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiek praktycznie nie ma znaczenia. Ty po prostu sie tym wystarczajaco nie interesujesz skoro zadajesz takie pytania.