Jesteśmy na targach, opowiadamy o naszym sprzęcie i nagle podchodzi para. Nawiązuje się dialog:
Rozowy: A czym się rozni plyta gazowa solgazu od indukcyjnej? Niebieski: No Renata, tak tym czym samochód na benzynę od tego na prąd R: Oj Tomek, ale skąd mogłam wiedzieć, przecież wyglądają podobnie i też się na nich gotuje. To czym się różnią? N: No przecież te auta też z wyglądu się nie różnią! R: A no tak, skąd mogłam wiedzieć? Ty zawsze się wymądrzasz i przy ludziach pokazujesz że czegoś nie wiem! Kuchenkę do domu sam kupuj jak taki mądry jesteś! N: Ehhh... Chodźmy już
@Colos: produkujemy i te i te. Plyty gazowe sa duzo tansze w utrzumaniu, ale indukcyjne tansze w zakupie. Gazowe da sie uruchomic bez pradu, ale indukcyjne bez gazu. Wszystko zalezy od indywidualnych preferencji. Wiecej na solgaz.eu :)
pochylone Gazowe da sie uruchomic bez pradu, ale indukcyjne bez gazu. Wszystko zalezy od indywidualnych preferencji. Wiecej na solgaz.eu :)pochylone @SOLGAZ: Gazowe na pewno da się uruchomić bez prądu? Nie jest potrzebny prąd na jej uruchomienie, do pracy sterowników, panelu dotykowego czy czegoś co tam jest w środku i obsługuje spalanie gazu bez płomienia? ( ͡°͜ʖ͡°)
Jesteśmy na targach, opowiadamy o naszym sprzęcie i nagle podchodzi para. Nawiązuje się dialog:
Rozowy: A czym się rozni plyta gazowa solgazu od indukcyjnej?
Niebieski: No Renata, tak tym czym samochód na benzynę od tego na prąd
R: Oj Tomek, ale skąd mogłam wiedzieć, przecież wyglądają podobnie i też się na nich gotuje. To czym się różnią?
N: No przecież te auta też z wyglądu się nie różnią!
R: A no tak, skąd mogłam wiedzieć? Ty zawsze się wymądrzasz i przy ludziach pokazujesz że czegoś nie wiem! Kuchenkę do domu sam kupuj jak taki mądry jesteś!
N: Ehhh... Chodźmy już
#rozowepaski #solgaz #heheszki #zwiazki
źródło: comment_HmWkAwQ2p9oPptNIn4LDXaopKXo9dbIW.jpg
PobierzAle wyjaśniłem Panu Tomkowi*
*imię zmienione na potrzeby wpisu
@kotte: jej spojrzenie paliło jak płyta z płomieniem, mozna bylo sie wystraszyc ;)
@SOLGAZ: XD
@mishaz: organizatorzy sa swietni. Pod tym wzgledem sa znacznie lepsi niż Targi w Poznaniu, a Kielce to już w ogole daleko w tyle
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_BSPxiNP59jKGNhRdJgAo2Ebmm9IFEWqQ.jpg
PobierzGazowe da sie uruchomic bez pradu, ale indukcyjne bez gazu. Wszystko zalezy od indywidualnych preferencji. Wiecej na solgaz.eu :)pochylone
@SOLGAZ: Gazowe na pewno da się uruchomić bez prądu? Nie jest potrzebny prąd na jej uruchomienie, do pracy sterowników, panelu dotykowego czy czegoś co tam jest w środku i obsługuje spalanie gazu bez płomienia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)