Wpis z mikrobloga

Jak to jest z #logikarozowychpaskow?

Jesteśmy na targach, opowiadamy o naszym sprzęcie i nagle podchodzi para. Nawiązuje się dialog:

Rozowy: A czym się rozni plyta gazowa solgazu od indukcyjnej?
Niebieski: No Renata, tak tym czym samochód na benzynę od tego na prąd
R: Oj Tomek, ale skąd mogłam wiedzieć, przecież wyglądają podobnie i też się na nich gotuje. To czym się różnią?
N: No przecież te auta też z wyglądu się nie różnią!
R: A no tak, skąd mogłam wiedzieć? Ty zawsze się wymądrzasz i przy ludziach pokazujesz że czegoś nie wiem! Kuchenkę do domu sam kupuj jak taki mądry jesteś!
N: Ehhh... Chodźmy już

#rozowepaski #solgaz #heheszki #zwiazki
SOLGAZ - Jak to jest z #logikarozowychpaskow?

Jesteśmy na targach, opowiadamy o nasz...

źródło: comment_HmWkAwQ2p9oPptNIn4LDXaopKXo9dbIW.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vasek: no przecież się dowiedziała, że tym czym samochód elektryczny od benzynowego. Czyli pewnie ceną i głośnością silnika.
  • Odpowiedz
  • 3
@SOLGAZ: taki protip: w momencie pytania "a czym się to różni?" wkracza wasz sprzedawca i fachowo tłumaczy. Babka zadowolona, kupuje produkt ;-)

@kotte: jej spojrzenie paliło jak płyta z płomieniem, mozna bylo sie wystraszyc ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@SOLGAZ: znajomi wystawcy mowią, że na tych targach jest zawsze b.dobra obsługa ze stony organizatorow. jak wy to widzicie?

@mishaz: organizatorzy sa swietni. Pod tym wzgledem sa znacznie lepsi niż Targi w Poznaniu, a Kielce to już w ogole daleko w tyle
  • Odpowiedz
  • 4
@Colos: produkujemy i te i te. Plyty gazowe sa duzo tansze w utrzumaniu, ale indukcyjne tansze w zakupie. Gazowe da sie uruchomic bez pradu, ale indukcyjne bez gazu. Wszystko zalezy od indywidualnych preferencji. Wiecej na solgaz.eu :)
  • Odpowiedz
pochylone
Gazowe da sie uruchomic bez pradu, ale indukcyjne bez gazu. Wszystko zalezy od indywidualnych preferencji. Wiecej na solgaz.eu :)pochylone
@SOLGAZ: Gazowe na pewno da się uruchomić bez prądu? Nie jest potrzebny prąd na jej uruchomienie, do pracy sterowników, panelu dotykowego czy czegoś co tam jest w środku i obsługuje spalanie gazu bez płomienia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz