Jesteśmy na targach, opowiadamy o naszym sprzęcie i nagle podchodzi para. Nawiązuje się dialog:
Rozowy: A czym się rozni plyta gazowa solgazu od indukcyjnej? Niebieski: No Renata, tak tym czym samochód na benzynę od tego na prąd R: Oj Tomek, ale skąd mogłam wiedzieć, przecież wyglądają podobnie i też się na nich gotuje. To czym się różnią? N: No przecież te auta też z wyglądu się nie różnią! R: A no tak, skąd mogłam wiedzieć? Ty zawsze się wymądrzasz i przy ludziach pokazujesz że czegoś nie wiem! Kuchenkę do domu sam kupuj jak taki mądry jesteś! N: Ehhh... Chodźmy już
@Korhazz: chwilowo wstrzymana, bo: - mamy dużą dostawę do Rosji - poprawiamy jeden element - nie wyrabia nasz polski dostawca jednej części ( ͡°ʖ̯͡°) Kumulacja.
Ale pod koniec miesiąca będzie można znowu zamawiać
Jesteśmy na targach, opowiadamy o naszym sprzęcie i nagle podchodzi para. Nawiązuje się dialog:
Rozowy: A czym się rozni plyta gazowa solgazu od indukcyjnej?
Niebieski: No Renata, tak tym czym samochód na benzynę od tego na prąd
R: Oj Tomek, ale skąd mogłam wiedzieć, przecież wyglądają podobnie i też się na nich gotuje. To czym się różnią?
N: No przecież te auta też z wyglądu się nie różnią!
R: A no tak, skąd mogłam wiedzieć? Ty zawsze się wymądrzasz i przy ludziach pokazujesz że czegoś nie wiem! Kuchenkę do domu sam kupuj jak taki mądry jesteś!
N: Ehhh... Chodźmy już
#rozowepaski #solgaz #heheszki #zwiazki
źródło: comment_HmWkAwQ2p9oPptNIn4LDXaopKXo9dbIW.jpg
Pobierz@bazingaxl: 2 weekendowe dni targow = 2 dni urlopu ;)
@11_11_2012: zdecydowanie Solgaz
A z ciekawosci - jak zapatrujecie sie na to, iz w nowym budownictwie odchodzi sie od gazu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- mamy dużą dostawę do Rosji
- poprawiamy jeden element
- nie wyrabia nasz polski dostawca jednej części ( ͡° ʖ̯ ͡°) Kumulacja.
Ale pod koniec miesiąca będzie można znowu zamawiać