Aktywne Wpisy
USSCallisto +32
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
KolorowychSnow +181
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
Dzisiaj #maraton #poznan, trzymam kciuki za wszystkich, którzy biegną, a środkowym palcem pozdrawiam tych, którym to przeszkadza :")
@nastaremilion: coś jeszcze? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Szczególnie ból dupy tych osób z karetki mnie rozśmieszył, ale miałem wtedy bekę. xD
I nie, nie jestem przeciw, jestem wręcz bardzo za sportem i takimi eventami, ale uważam że dużo rozsądniejszym i z korzyścią dla wszystkich byłaby organizacja takich imprez
@doenutt: Widzę tutaj otwarty umysł. Usuń wiesz co.
@rudy2007: Hmm... byłam kilka razy na maratonach i NIGDY karetki nie utknęły w korkach.
@Pan_wons: a
@dozownik_celkowy: to teraz zabłysnąłeś.
@pinkbelt4195: Bez przesady, że jadąc nad morze przejeżdżasz środkiem miast i to tych dużych, gdzie nawet bez jakichkolwiek imprez są korki.
@fredperry: @LQQK: o to to! U mnie też jest bieg organizowany, co najlepsze w sobotę, w centrum miasta o godzinie z reguły 14, ulice są zablokowane, więc się przez centrum nie przewali nikt, ale w miarę możliwości policjanci puszczają kierowców, aby przejechali nie
Pamiętam te korki w Wawie kilka lat temu, gdy piz****ki w gejowskich strojach biegają i czekają na oklaski.
Zwykłe chamstwo #podludzi No ale co zrobić, niektórzy nie posiadają mózgu.
No i nie każdy ma taką ciężką/głupią robotę, że musi pracować w niedzielę.
Nawet marsze z prezydentem na czele, są planowane aby ominąć duży ruch i nie paraliżować ulic.
Tutaj jest zwykła samowolka.
Pamiętam te korki w Wawie kilka lat temu, gdy piz****ki w gejowskich strojach biegają i czekają na oklaski.
Też uważam, że blokowanie głównych ulic miasta jest słabe, ale to już pretensje do organizatorów, a nie do biegaczy. Ludzie biegną zwykle po to, by pokonać swoje słabości i dobrze się przy tym bawić, a nie po to by z pełną premedytacją blokować karetki, bo ulica należy do nich. Jaki mają wpływ