Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +43
Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Lewusx +37
#kosciol - Chrzcimy dziecko i w którymś momencie całego "eventu" zaczyna się rozmowa.
Ksiądz: O co prosicie kościół dla Waszego dziecka?
Ja: windows_error.wav
Żona: O... no ja wiem, o zdrowie...
[K] I o co jeszcze?
[Ż] ...
[J] ...
Rozglądamy się nerwowo po kościele i wtedy głos z publiczności "O chrzeeeest, prosicie o chrzeeeeest!". xD
Tak, poprawną odpowiedzią był "chrzest" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#katolicyzm #truestory #coolstory
@jem_pierogi: Dziecko chciało być ochrzczone, chodzi na religię i w ogóle to czemu dziecku zabraniać? :)
@iskra-piotr: Ile miało lat jak odbył się ten chrzest?
Ja np. nie chciałem iść do komunii bo nie rozumiałem w ogóle po co to wszystko, ale po wielu kłótniach z rodziną i pod przymusem musiałem iść. Takie życie. :)
@iskra-piotr: nigdy w życiu żadne z was nie było w kościele na chrzcie? Jeśli nie, to wypadało dowiedzieć się CZEGOKOLWIEK o tym jak taki chrzest wygląda żeby nie zrobić z siebie głupka.
@iskra-piotr: Ok. Szanuję, że zostawiliście jej wybór.
@InsaneMaiden: Tak jak te laski, których nikt nie może zrozumieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.wykop.pl/wpis/14623205/mircy-i-mirkowny-wolam-rozowepaski-i-niebieskiepas/
Wybadaliśmy że ma być świeczka i chusteczka. Do kościoła nie chodzimy, a chrztu bez rodziców nie da rady zrobić.
Poza wszystkim było bardzo zabawnie, ksiądz też się cieszył (dobry klecha, lubię gościa). Zostaliśmy w tym domu Bożym bardzo
Komentarz usunięty przez autora