Aktywne Wpisy
Rittel +778
W ogłoszeniu sprzedaży domków pod Warszawą deweloper ustawił sobie nazwę użytkownika domyjakmarzenie.pl. Sprawdziłem domenę, była wolna, kupiłem, ustawiłem przekierowanie w jedyne słuszne miejsce ( ͡º ͜ʖ͡º) https://domyjakmarzenie.pl
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o prawie 10 lat, przepiękna, mądra i dziewczęca. Nie mam poczucia zobowiązania do żony, nigdy nie mówiłem że ją kocham. Dziecko oczywiście kocham i będę się nim zajmował i opiekował, ale nie chce być do końca życia na siłę z kobietą której nie kocham wiedząc że mogę być szczęśliwy. Wydaje mi się że już postanowiłem co zrobię
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow
@gymw8nhnzd: wystartujesz do młodej, żona się dowie, rozwód itd a młoda powie że jesteś za stary i za biedny xd
Bo to odróżnia nas od zwierząt ¯_(ツ)_/¯
@WinterLinn: * od kobiet, poprawiłem
@WinterLinn: ale jak odróżnia skoro przecież jesteśmy zwierzętami xd skąd taka niechęć w ludziach do tego słowa
człowiek to też zwierze, też jesteśmy w pełni zależni od hormonów, instynktów i generalnie biologii i tylko nie pisz, że "my możemy się kontrolować", bo nie możemy xd
Baby mysla emocjami czyli instynktami. Jak zwierzeta xd
Ale zarzutka fajna ( ͡° ͜ʖ ͡°)