Wpis z mikrobloga

Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.

Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o prawie 10 lat, przepiękna, mądra i dziewczęca. Nie mam poczucia zobowiązania do żony, nigdy nie mówiłem że ją kocham. Dziecko oczywiście kocham i będę się nim zajmował i opiekował, ale nie chce być do końca życia na siłę z kobietą której nie kocham wiedząc że mogę być szczęśliwy. Wydaje mi się że już postanowiłem co zrobię

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gymw8nhnzd no c-----o moze zony nie kochasz ale zrobiles normalnej lasce dzieciaka, a potem sie na nia wywalisz robiąc jej pustynie atomowa w glowie. Dodatkowo dziecko nauczy sie braku lojalnosci. Jakby czaje ze serce ale egoizm fest xd
  • Odpowiedz
@gymw8nhnzd: teraz mamy równouprawnienie. Skoro artykuły na kobiecych stronach mogą promować puszczanie się żony z murzynem, to ty możesz puścić się z koleżanką z pracy.
  • Odpowiedz
@gymw8nhnzd: Pewnie, rozjeb dziecku dzieciństwo, żonie życie bo k---s cię swędzi... Zwal se to ci przejdzie i bądź mężczyzną a nie p---ą co nie umie pohamować pożądania.
  • Odpowiedz
Bo to odróżnia nas od zwierząt

@WinterLinn: ale jak odróżnia skoro przecież jesteśmy zwierzętami xd skąd taka niechęć w ludziach do tego słowa
człowiek to też zwierze, też jesteśmy w pełni zależni od hormonów, instynktów i generalnie biologii i tylko nie pisz, że "my możemy się kontrolować", bo nie możemy xd

Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym
  • Odpowiedz