Wpis z mikrobloga

Popełnione w 100% w AutoCAD 3D

Poszło o zakład z profesorem CAD'a że umiem zrobić w programie cokolwiek innego a nie tylko nudne budynki i stanęło na kosmicznej flocie. Wygraną była najlepsza ocena z przedmiotu oraz możliwość prezentacji własnych prac na holu głównym wydziału uczelni przez kolejne dwa semestry.
(Twórczość własna)

#chwalesie #rysunek #tworczoscwlasna #rysujzwykopem #sztuka #scifi #sciencefiction #spaceshipboners #statekkosmiczny

I tag najważniejszy:

#r2d2rysuje

Na renderingu poniżej największy z mojej floty Statek Matka. Jak się spodoba to będzie więcej.
R2D2zSosnowca - Popełnione w 100% w AutoCAD 3D 

Poszło o zakład z profesorem CAD'a ż...

źródło: comment_tdakqylu88KWljJ3svkEN5F6HTMct9tF.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@symetralna: Jak zobaczył co wyrabiam z programem (wszedł mi jakoś nadzwyczaj łatwo na tyle że zacząłem sam nauczać innych studentów) to nabrał szacunku. Zrobiłem całą flotę najpierw jako plany techniczne ze wszystkimi danymi a potem zestaw kilkunastu renderingów. Postaram się wrzucić tu trochę to może pare osób się zainteresuje. Kosmos jest taki piękny :)
  • Odpowiedz
@symetralna: ten akurat zeżarł mi z miesiąc (wieczorami) a to dlatego że robiłem też filmik jak mała jednostka leci do otwartego doku w dolnej części jednostki (widać na zdjęciu taki garaż) i podczas tego procesu przyjarałem procek. Musiałem oczywiście go wymieniać ale nie zraziło mnie to i wszystko skończyłem.
  • Odpowiedz