Było dużo ludzi, równierz z dziećmi i starszych osób. Trudno ocenić liczebność, ale z pewnością ze dwa tysiące było, co biorąc pod uwagę fatalną pogodę jest niezłym wynikiem.
@LowcaAndroidow: Może nie jest to retoryka na najwyższym poziome, ale takie zgromadzenia wymagają prostych i dosadnych przekazów, żeby móc się przebić. Trochę rubasznego humoru też w tym jest. A ponadto, akurat koło nich szedłem :)
@LowcaAndroidow: No nie, pewnie że nie, ale my tu chyba nie próbujemy zatamować fali prawdziwych uchodźców - ofiar wojny, tylko miłośników religii pokoju, która traktuje kobiety jak bydło rozpłodowe, niewiernych ćwiartuje i jeszcze chce żyć na nasz koszt. Uciekłeś od wojny, przyjechałeś do Polski, to naucz się języka, pracuj, weź polskie nazwisko, pij wódkę i jedz schabowe, a kobiety całuj w rękę. Do Allaha możesz się nadal modlić. A jak
@milo1000: I przez takich pacanów oraz tych co śpiewają o Oświęcimiu media mają podstawę by wszystkich przeciwnych imigracji nazywać nacjonalistami itp. Bardzo łatwo sprowadzić ich do grupki agresywnej młodzieży. Zamiast jakiś logicznych argumentów to sprowadzają dyskusję do typowego hejtu- "imigranci ruchajo kozy".
Dantejskie sceny w Brazylii, w meczu między Cruzeiro a Atletico doszło do bójki obydwóch drużyny. 1:06 Hulk wyprowadza bułę oraz low kicka xDD #mecz oraz #primemma bo wiem że lubicie takie dymy
źródło: comment_EttvwCC2vYdClW3HrgE8OHQHtC3B5vay.jpg
Pobierzno nie, o to mi chodzi
@LowcaAndroidow: Czyli dostosowane do targetu
Że też muszę dzielić kraj z takimi kretynami