Aktywne Wpisy
Mokebe_Testo +407
Kolejka do dopiero co otwartego starbucksa w Lublinie. Oczywiście 95% osób w kolejce to baby xD
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta

#crossfit #silownia
źródło: comment_p2YPK0F0mBur1hXfy1zp92clRgAB7xeD.gif
Pobierzźródło: comment_LAnUpIlGXZwO8YyyR4aNULLJN4FUKO5a.jpg
Pobierzźródło: comment_Frmq3cHOOoh1sOCELbA5DQ3UQkXAx2BI.jpg
PobierzA to stoi w sprzeczności z faktem, że serial/film jest komedią? Przecież to bzdura. Idąc tym tokiem, to nawet Bundych, albo 13 Posterunek zakwalifikujesz jako melodramat :D.
Dzień Świra jest komedią (a w każdym razie ma wystarczająco wiele elementów komicznych, żeby zakwalifikować go jako komediodramat). Wesele (Smarzowskiego) jest komedią. To nie jest tak, że jak film jest komedią to ma być
faktem jednak jest, że nowsze odcinki są często dużo bardziej smutne, dużo z nich jest zbudowanych w okół jakiegoś smutnego zagadnienia i potrafią się smutno skończyć
źródło: comment_xQqTQcCUQ3aMBxhKvp9pGQvLzNoaKJMS.gif
Pobierz@BlackDave: masz tu ładne gfy. ;)
źródło: comment_dnJdieDgFajZueVDqsQLjx9fgUCuXcgU.jpg
Pobierzbo same założenia intensywnego treningu z relatywnie niewielkim obciążeniem są całkiem sensowne, ale skupienie się na jak największej ilości wykonywanych powtórzeń, kosztem prawidłowej techniki ( zarówno przez zwykłych użytkowników, jak i crossfitowych "trenerów", których wiedza jest najwyraźniej znikoma) sprawia, że wygląda to tak, jak opisałeś i na dodatek jest nieefektywne i często prowadzi do kontuzji