Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
#pasta
W jednym ze sklepów motoryzacyjnych w moim mieście kasa i terminal są po dwóch stronach dłuuugiej lady. Pierwszy raz jak powiedziałem "zbliżeniowo", podałem kartę to potem z pewną dozą nieufności zerkałem ile karteczek terminal wypluje...
@bestboy120: > smutnij i pracuj dalej do piętnastej
Oj,
@bestboy120: Nie zawsze. Czasami to ludzie pracujący za minimalną w gajerach xD
Nieautoryzowane użycie karty płatniczej. Też zawsze drę mordę jak ktoś tak zrobi.
Podaję ci kartę - masz ją włożyć do terminala. Mówię, że zapłacę kartą i jej nie podaję - płacę zbliżeniowo, sama.
@takbardzoanonimowy: niektóre karty (tj. niektórych banków) nie pozwalają na zbliżeniówkę powyżej 50zł) - np. Citibank wymaga wsadzenia do czytnika. mBank i Raiffeisen pozwalają bez limitów...
@eliska_: jaki bank? Bo póki co tylko przy Citi się z tym spotkałem...