Wpis z mikrobloga

Ok mireczki, przypominam o moim #rozdajo #nierozdajo #konkurs. Boa, które przyjechało do mnie, okazało się być zajebistym zwierzakiem. Ten debil, co mi go sprzedał mówił, że agresywny i w ogóle to syczał na niego i się nastawiał. Co się okazało? Że miał tego węża w domu CAŁE SZEŚĆ DNI. Tak, mam papiery na Boasa i tam napisane jest kiedy go kupił... W każdym razie, wzięłam na ręce, pstryknęłam kilka zdjęć (da się znaleźć na fb stalkierzy ;D).

No ale ale. Wonszu nie ma imienia. Jak obiecałam, ze wszystkich plusujących 3 ostatnie wpisy wylosowałam 10 osób. Z tych 10 osób Wy głosujecie, czyj nick będzie imieniem dla zwierza ;) Dodam, że jest to samica, ale różnycy jej nie robi, czy będzie miała męskie imie;D Imię zawiśnie na jej terrarium, wraz z nazwą gatunku ;)

Wylosowane osoby to:

1. @hohohohoho,
2. @Seiki,
3. @hsarz,
4. @kfasu,
5. @bosek,
6. @SilentSan,
7. @ninetyeight,
8. @NiedzwiedzBarabasz,
9. @Koteczeg,
10. @XCut,

Głosować można w komentarzach plusami. Więcej już nie będę wołała 10000000 osób, więc wszystko będzie się działo pod tagiem #gadzibastion . Jeśli ktoś chce być dopisany na spamliste, to dajcie znać:)

Tak wyglądała cała lista...

Kolejna sprawa - Co do wykopowego pupila. W poprzednim wpisie wypowiedziało się na ten temat około 20 osób, najczęściej ludzie wybierali żabę Pepe. Uważam, że zwierzak symbolizujący s----------e nie jest najlepszym pupilem, ale jak mówiłam, Wasz wybór;D Dodam też, że jest to żaba, wiec przez cały dzień się praktycznie nie rusza, tak więc kamerka online będzie nieco... nudna ;D W każdym razie, ja proponuję smutną żabę rogatą. Jeśli jednak uda Wam się wymyślić coś lepszego, to byłoby super ;DDD Ogłaszam tag do obserwowania - #wykopowypupil. Kto nie wie o co chodzi, to poniżej cytat z poprzedniego wpisu:

No i w sumie na dzisiaj to by było na tyle, zapraszam do głosowania na imię dla boasa!:)

Fanpage - Strona - Allegro

#waz #wonsz #weze #terrarystyka #smiesznypiesek #chwalesie #szczecin #gadzibastion Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)
Khaleesi - Ok mireczki, przypominam o moim #rozdajo #nierozdajo #konkurs. Boa, które ...

źródło: comment_RJ0KcBsKiCgajzF3rUkeuVsy3KjktM8D.jpg

Pobierz
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach