Aktywne Wpisy
matiKKS +4
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
ehhniestety +73
"tajemnica spowiedzi" to pierwsza rzecz do zniesienia natychmiast, klecha z drewnianego pudła wie o morderstwie ale nie musi nic mówić policji bo konkordat xD powinni siedzieć za zatajanie jak każdy inny
#takaprawda #bekazkatoli
#takaprawda #bekazkatoli
No ale ale. Wonszu nie ma imienia. Jak obiecałam, ze wszystkich plusujących 3 ostatnie wpisy wylosowałam 10 osób. Z tych 10 osób Wy głosujecie, czyj nick będzie imieniem dla zwierza ;) Dodam, że jest to samica, ale różnycy jej nie robi, czy będzie miała męskie imie;D Imię zawiśnie na jej terrarium, wraz z nazwą gatunku ;)
Wylosowane osoby to:
1. @hohohohoho,
2. @Seiki,
3. @hsarz,
4. @kfasu,
5. @bosek,
6. @SilentSan,
7. @ninetyeight,
8. @NiedzwiedzBarabasz,
9. @Koteczeg,
10. @XCut,
Głosować można w komentarzach plusami. Więcej już nie będę wołała 10000000 osób, więc wszystko będzie się działo pod tagiem #gadzibastion . Jeśli ktoś chce być dopisany na spamliste, to dajcie znać:)
Tak wyglądała cała lista...
Kolejna sprawa - Co do wykopowego pupila. W poprzednim wpisie wypowiedziało się na ten temat około 20 osób, najczęściej ludzie wybierali żabę Pepe. Uważam, że zwierzak symbolizujący s----------e nie jest najlepszym pupilem, ale jak mówiłam, Wasz wybór;D Dodam też, że jest to żaba, wiec przez cały dzień się praktycznie nie rusza, tak więc kamerka online będzie nieco... nudna ;D W każdym razie, ja proponuję smutną żabę rogatą. Jeśli jednak uda Wam się wymyślić coś lepszego, to byłoby super ;DDD Ogłaszam tag do obserwowania - #wykopowypupil. Kto nie wie o co chodzi, to poniżej cytat z poprzedniego wpisu:
No i w sumie na dzisiaj to by było na tyle, zapraszam do głosowania na imię dla boasa!:)
Fanpage - Strona - Allegro
#waz #wonsz #weze #terrarystyka #smiesznypiesek #chwalesie #szczecin #gadzibastion Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)