Aktywne Wpisy

JulianGangol +130
Czarzasty to stary lewak ale jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy Lewicy. Dodatkowo gosc chodzi po wszystkich mediach, udziela licznych wywiadow i w glownej mierze to on stal za cala kampania wyborcza, ktora trwala od ponad pol roku. Od wielu, wielu lat jedna z najwazniejszych postaci na lewej stronie. Od 2016 roku przewodniczacy SLD a teraz Nowej Lewicy. I co sie wydarzylo? Lokalny chad z ostatniego miejsca na liscie o maly wlos

oydamoydam +113

Ostatnim postem chwaliłam się, że kupiłam tyle fajnych zwierzaków i w ogóle. W poniedziałek miała być wysyłka, ale koleś kręcił i od wczoraj nie czyta nawet wiadomosci. No to zaguglowałam i okazało się, że to oszust jest i często wyjebuje ludzi na kasę/zwierzaki. 17 letni #!$%@?.
Mam jego FB, konto na terrarium.pl, nr telefonu, nr konta jego ojca, wiele wpisów, że to oszust, wszystkie screeny, potwierdzenie przelewu. Kwota - 300 zł, więc "niska szkodliwość czynu", mam iść z tym na policję? Kurde, nie wiem, co mam zrobić, bo wywalić 3 stówy w błoto, to troszkę przypał, biorąc pod uwagę, że mogłam mieć za to kilka zwierzaków. A gnojkowi ujdzie na sucho, po raz kolejny.
Poniżej wpisy na terrarium.pl
profil dziada
komentarze na TCP
wpis na grupie
temat o jego oszustwach
ogłoszenie na fb
Jakby ktoś się w ogóle dziwił, ze przelałam kasę w ciemno, to od razu tłumaczę - to nie jest nic aż tak dziwnego, robiłam to dziesiątki razy i w sumie tak zwykle się robi (przynajmniej z ojego doświadczenia w terrarystyce). Nigdy nie zostałam oszukana, a przeprowadziłam w ten sposób, naprawdę, dziesiątki takich przelewów...;<
Powiedzcie co mogę, powinnam zrobić, wołam jakieśtam tagi #policja #csiwykop #tyleprzegrac #gadzibastion #szczecin #pruszczgdanski
@Hrabia_Heheszko: nie ma z nim żadnego kontaktu, ani telefonicznie, ani przez żaden portal. Dlatego napisałam mu ostatezny termin - jutro, godzina 17. Po tym idę na policję i robię znalezisko.:)
@x-SANTA-x: ta, już...;<
@Citroen: zapamiętam
https://www.facebook.com/groups/PLlovesSpiders/search/?query=%C5%81ukasz%20Szatkowski
@yourboss: nie przytulaj, tylko znajdź gnoja z moją kasa ;D
@Khaleesi: wołaj, wykopię