Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brick: oo, tego nie mogłam znaleźć w necie. W takim razie - dałam mu czas do jutra na oddanie kasy/wysłanie zwierząt, jeśli do 17 nie bedzie ani jednego, ani drugiego - idę na pilicję

• Odpowiedz
@serok: bo ma tak na fb napisane?:P na TCP jest Pruszcz Gdański, w Wiadomościach pisał o Gdańsku, przelew na Pruszcz Gdański. Do tego to gówniarz, 17 lat, do szkoły jeszcze pewnie popyla ;P
  • Odpowiedz
@Khaleesi: Zgłoś przestępstwo na Policji lub w prokuraturze. Łap podstawę prawną:

Art. 286. Oszustwo
Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do
  • Odpowiedz
@Khaleesi: żądaj od niego zwrotu pieniędzy a o zwierzakach zapomnij, z tego co przeczytałem to może Ci wysłać zupełnie inne gatunki lub chore i wtedy będzie jeszcze więcej zachodu, lepiej niech odda kasę. Jeśli nie to idź na policję. A i tak na przyszłość - jakbyś kupowała coś przez internet ze sklepu i była opcja płacenia kartą to zawsze płać kartą, w podobnych sytuacjach robisz chargeback, kasę Ci zwracają a
  • Odpowiedz