Wpis z mikrobloga

• 1
@duszek360: Ja za czasów technikum tylko w 3 klasie i tylko w czwartki miałem zajęcia od 7 do 19:30 z przerwą od 14 do 16 i myślałem, że mam p--------y plan...
  • Odpowiedz
@Domas3: Przecież jak cała klasa wyjdzie te trzy minuty wcześniej, to i tak zdążą (może) skorzystać nieliczne osoby, gdy pryszniców jest kilka. Poza tym, Ty jesteś facetem, ale kobieta nawet żeby się ubrać potrzebuje więcej czasu :) Staniki, rajstopy i inne pierdoły nie chcą wchodzić na świeżo umyte ciało.
  • Odpowiedz
@Domas3: no tak, w 8 minut dwudziestu chłopa zdąży się umyć mając trzy prysznice. U mnie w techbazie żaden prysznic nie działał, bo nikt nie korzystał. Dlaczego? Bo było za mało czasu i niektórzy tam szczali jak kibel był zajęty i to był jedyny z nich pożytek
  • Odpowiedz
@duszek360: chyba w każdym technikum tak jest. i tak masz tylko na jednym roku co nie ? a później znów jazda na rano. tak zwana dwuzmianówka ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja u siebie miałam jakieś zajęcia do 20.30 także ten
  • Odpowiedz
@duszek360: ile ja bym dał za taki plan, ja miałem na takie godziny w technikum do szkoły ale max 1-2 dni w tygodniu resztę zaczynałem na 7:45. a zazwyczaj przychodziłem na 9-10 ;( i przez to mnie wylali ;( ()(,)
  • Odpowiedz