Aktywne Wpisy
Teuvo +24
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +11
Mój kolega mirek pisze sobie z pewną mirkówną już od jakiegoś czasu (tak o Tobie mowa xD). Ogólnie to chwalił mi się że z nią pisze, chciałby się z laską spotkać itepe (tak mi sprawę przedstawiał jakiś czas temu). Jakiś czas pisali - potem ona nagle go olała, potem znów zaczęli pisać, potem znow cisza z jej strony, potem znów się odezwała i były bardzo intensywne rozmowy.
"Problem" jest taki, że ta laska ma chłopaka z mirko o czym ten koleś wie. I ona znalazła tego chłopaka właśnie na mirko xD
Ogólnie mireczek zaakceptował, że mirabelka już zaklepana przez kogoś innego, ale ona co jakiś czas pisze do niego i się pucuje na prv, wysyła snapy. Widziałam skriny (po przecież rozmowy prywatne są do tego, żeby się nimi chwalić) i o tym ich pisaniu to słyszałam już masę czasu temu, ale kurde, żal mi tego jej chłopaka, którego wiem, że ma (kojarzę ich po nickach, nigdy z nimi nie gadałam, ale też ktoś jeszcze inny kto też z nią pisał z nadzieją na więcej też mi mówił, że ona sobie tego mireczka przygruchała - też z dnia na dzień został olany i się wkurzył na nią o to i już nie odpowiadał na jej atencyjne zaczepki).
Kurde, ofc pisanie wiadomość na wipok to nie jest zdradzanie, ale pucowanie się do facetów jakimiś snapami "a to moje nóżki" i innymi atencyjnymi gównami jak ma się chłopaka to troche lipa.
Dobra chociaż nie wiem, #niebieskiepaski wkurzylibyście się gdybyście się dowiedzieli, że wasza laska prowadzi obszerne konwersacje z typami z wypok do późnej nocy? Snapki im podsyła? Gdzie się kończy granica atencji?
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #truestory
EDIT już sprawdziłem, ale to trzeba mieć smartfona, a ja nie lubię smartfonów i nie używam :|
mam tylko nadzieję, że nie masz chłopaka, bo na jego miejscu bym się pewnie nieźle wkurzył jak bym zobaczył, że jakimś innym fagasom takie ładne nóżki wysyłasz
Pytasz poważnie, czy to zwykły bait?
@Krolowa_MLWP: oj chyba jednak nie o mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krolowa_MLWP:
Zastrzegam, że plaskacz to nie jest "bicie". To moja odpowiedź na to.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak dla mnie to adekwatna reakcja na coś takiego dla obu płci.
@Krolowa_MLWP: To ostatnio jakaś plaga chyba ( ͡° ʖ̯ ͡°)