Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janeeyrie: ja chciałabym dodać tylko jeszcze, ze ślub z odpowiednia kobieta/z odpowiednim facetem to niekoniecznie zapowiedź monotonii, 2 dzieci w rok po ślubie i stagnacji. A kto broni w małzeństwie szaleć, dzieci planować "na za 10 lat", nadal chodzić na randki. Tylko, No wlasnie, słowo klucz: odpowiedni. ;)
  • Odpowiedz
@janeeyrie: Faceci po prostu są odpowiedzialni (w przeciwieństwie do kobiet) i jak biorą ślub to biorą i kochają do grobowej deski. To kobiety składają większość wniosków rozwodowych.
  • Odpowiedz
@janeeyrie: Tyle tekstu i dalej same bzdury. Nie wmówisz mi, że ślub i impreza z Grażynami jest większym dowodem miłości niż to jak powiem mojemu różowemu wprost, że ją kocham i chcę z nią spędzić resztę życia. Dowody? Codzienne życie, wspólne plany i poświęcenia decydują o przyszłości, a nie ślub. Po drugie, mało to facetów chodzi na dziwki nawet po ślubie? jeśli ktoś ma tendencję do zdrady to ślub bynajmniej
  • Odpowiedz
@janeeyrie: Czemu tak naprawdę jest: bo kobiety są pragmatyczne i chciwe.

Po ślubie, albo trzyma jelenia na smyczy, albo się rozchodzą i dostaje za to "odszkodowanie"
Smycz jest przydatna, bo kobiety szybciej się starzeją, więc łapie albo teraz albo nigdy.

I to by było
  • Odpowiedz
na dziewczynę w wieku 20-paru lat nakładana jest ogromna presja

@janeeyrie: chyba w twojej wsi. polecam przeprowadzke do dużego miasta, tam ludzie generalnie mają w------e w to czy ktoś inny ma ślub, dzieci czy lubi w dupe.
  • Odpowiedz