Aktywne Wpisy

wykop +102
🔄 Zmiany na Wykopie – co się zmienia i dlaczego?
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
źródło: Wykop - lewy panel
Pobierz
Karl_Tofel +116

@janeeyrie: Bardzo dużo dziewczyn to traktuje jako ważny element ślubu. Wychowane na bajeczkach, w których Kopciuszek zamienia się w księżniczkę właśnie po ślubie z księciem, czy wszelkie telenowele, w których chyba zawsze główna bohaterka bierze ślub w białej sukienecze ze swoim ukochanym. Ja uważam ślub za bardzo ważny dzień dla kobiety głównie przez te wszystkie rzeczy, które oglądałam lub słyszałam w
Czo? Właśnie kończę studia i chyba żyjemy w jakichś innych światach, bo z moich znajomych to chyba jedna osoba jest po ślubie z wyboru, reszta (3?) zaciążyła przypadkiem i "nie mieli wyboru". Może koło 30 lat u kobiet jest jakaś presja, na pewno nie w okolicach wieku "po studiach". Nie te czasy.
Tak samo można mówić, że na facetach też wywierana jest presja, że muszą utrzymać żonę, dzieci,
@janeeyrie: Przestałem czytać.
@psylocybina: poczekaj do 30stki :-) wtedy się "odczuwa" presję.
temat uważam za zakmnięty, kontrtematy za zakazane.