- Tato! Tato! Pokaż jak biegają słoniki. - Daj spokój synku, wystarczy. - Tato... Ale ja baaardzo proszę. buuuu... - No dobrze synku. Pluton! Maski włóż! I jeszcze
@2048: Leci w samolocie w jednym rzędzie: 2 Arabów (od strony okna) i Żyd (od przejścia). Żyd w jarmułce, pejsy, te sprawy - wyluzowany kompletnie - rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie patrzą na niego nienawistnie. Po godzinie lotu jeden z nich wstaje i mówi: - Idę po Colę. Żyd na to: - Ależ nie, ja pójdę, po co się przeciskać. I poszedł. W tym czasie Arab napluł mu do buta. Żyd wraca, daje Colę
@2048: W klubie, facet idzie do kibla. Staje przy pisuarze i zaczyna lać. Po chwili do pisuaru obok podchodzi inny gość i też leje.Pierwszy zerka w dół na drugiego, patrzy, jakoś tak coś dziwnego widzi. Łypie okiem raz po raz aż w końcu nie wytrzymuje. - Ziomek, dlaczego masz takiego ch*ja pokaleczonego?
W gazecie, w dziale praca ukazało się ogłoszenie, że policja poszukuje ludzi do pracy. Zgłosiły się trzy blondynki. Stanowisko było jedno. Postanowiono więc wybrać tą jedną w drodze małego testu. - Proszę bardzo, tu mamy dla pani zdjęcie z profilu tego osobnika. Proszę powiedzieć nam jak najwięcej o nim, co się pani nasuwa, jakieś spostrzeżenia. - Jezu ! On
#promocja
Wchodzi facet do mięsnego i woła od wejścia do ekspedientki:
- Jest kiełbacha?
- Nie, mamy tylko trzonowiec Mozarta
Dlaczego kurka nie lata?
- Tato! Tato! Pokaż jak biegają słoniki.
- Daj spokój synku, wystarczy.
- Tato... Ale ja baaardzo proszę. buuuu...
- No dobrze synku. Pluton! Maski włóż! I jeszcze
źródło: comment_zsSbbuzyXogxigzWyqpCZfjuVKVyaijr.jpg
PobierzLeci w samolocie w jednym rzędzie: 2 Arabów (od strony okna) i Żyd (od przejścia). Żyd w jarmułce, pejsy, te sprawy - wyluzowany kompletnie - rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie patrzą na niego nienawistnie. Po godzinie lotu jeden z nich wstaje i mówi:
- Idę po Colę.
Żyd na to:
- Ależ nie, ja pójdę, po co się przeciskać.
I poszedł. W tym czasie Arab napluł mu do buta. Żyd wraca, daje Colę
- Grażka co byś zrobila jak bym wygral w Totku
- Wziela bym polowe i odeszla od ciebie
- Ziomek, dlaczego masz takiego ch*ja pokaleczonego?
W gazecie, w dziale praca ukazało się ogłoszenie, że policja poszukuje ludzi do pracy.
Zgłosiły się trzy blondynki. Stanowisko było jedno. Postanowiono więc wybrać tą jedną w drodze małego testu.
- Proszę bardzo, tu mamy dla pani zdjęcie z profilu tego osobnika. Proszę powiedzieć nam jak najwięcej o nim, co się pani nasuwa, jakieś spostrzeżenia.
- Jezu ! On