Wpis z mikrobloga

@StraznikAlkoholu: troche lipa.. bo trafilem na 2 zajebiste paski: jeden zrobil sobie ze mnie psiapsiela :) to chamsko i drastycznie zakonczylem znajomosc przez co miala jakiea dymy

A drugi to ten.. ale ona jest OK wiec bez urywania kontaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@uchatek: Jak ja nie lubię takiego p---------a u facetów.. Każdy normalny facet chciałby poruchać na pierwszym spotkaniu, jeśli laska jest naprawdę fajna. Jeśli serio twierdzisz całkowicie poważnie, że 3-4 spotkania Ci nie wystarczą, żeby iść z dziewczyną do łóżka, to coś z Tobą nie tak i tyle.
  • Odpowiedz
@uchatek: ale nikt tu nie mówi o łóżku, tylko chociaż na max 2-3 spotkaniu pocałować dziewczyne żeby dać jej znak, że nie chcesz być tylko kolegą

@Gibky: właśnie :) także nie masz co się chwalić że taki jesteś, cóż XXI wiek. No chyba że jestes prawiczkiem to tak gadasz tylko
  • Odpowiedz
@unknown_stranger: nigdy tego nie robilem "z zasady", ale chyba to p--------e i zaczne tak robic ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No nic, zrobie rozowemu kilka dni detoksu. Jesli nie poruszy tematu to dobrze obstawialem, że mnie zlala..

Jesli poruszy to delikatnie uswiadomie jej, że jak ktoś mnie zlewa to robię to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz