Wpis z mikrobloga

Niech mi ktoś wytlumaczy pewna "logike".

Ja jestem jakis s---------y czy co?

Poznaje czlowiek rozowego. Wiadome, nikt od razu nie podchodzi do tego

o k---a będzie slub

No poznaje fajnego rozowego. Duzo rozmawiamy, piszemy, wychodzimy. Mija miesiac/dwa.. czlowiek sobie myśli

kurcze, fajny ten rozowy

Bo wiecie, skoro poznajecie obca osobe to nie zakladanie od razu

yea! to już 22 koleżanka, ciesze sie fchuj

I nagle taki moment krytyczny.. rozowy niby mowi, ze was lubi. Czasem gdzieś wyjdziecie - jest wtedy spoko, ale roxowy jakby lekko was zlewa, trudniej ją ruszyc, prawie się nie odzywa..

Ktoś powie

looz, gorszy dzień

Ale gorszy tydzien? Dwa...? Albo i dluzej
I az czlowiekowi nie chce sie do rozowego odzywac, wyciagac jej nigdzie bo ma wrazenie, ze robi sie "nachalny", a nie ma zamiaru nikogo prosic..

O co tutaj chodzi?

I już po ktoryms takim rozowym lapie czlowieka w----a i z gory zlewa wszystkie nowe znajomosci

#podrywajzwykopem #tfwnogf
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StraznikAlkoholu: troche lipa.. bo trafilem na 2 zajebiste paski: jeden zrobil sobie ze mnie psiapsiela :) to chamsko i drastycznie zakonczylem znajomosc przez co miala jakiea dymy

A drugi to ten.. ale ona jest OK wiec bez urywania kontaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@uchatek: Jak ja nie lubię takiego p---------a u facetów.. Każdy normalny facet chciałby poruchać na pierwszym spotkaniu, jeśli laska jest naprawdę fajna. Jeśli serio twierdzisz całkowicie poważnie, że 3-4 spotkania Ci nie wystarczą, żeby iść z dziewczyną do łóżka, to coś z Tobą nie tak i tyle.
  • Odpowiedz
@uchatek: ale nikt tu nie mówi o łóżku, tylko chociaż na max 2-3 spotkaniu pocałować dziewczyne żeby dać jej znak, że nie chcesz być tylko kolegą

@Gibky: właśnie :) także nie masz co się chwalić że taki jesteś, cóż XXI wiek. No chyba że jestes prawiczkiem to tak gadasz tylko
  • Odpowiedz
@uchatek: Ty chory s--------u.. nikt Cię nie uczył, że nie należy okazywać przesadnego zainteresowania różowemu? Jeśli zobaczy, że za bardzo Ci zależy to jesteś przegrany. Najlepiej rozwijać znajomość z kilkoma innymi równocześnie - dzięki temu przekonasz się z którą łączy Cię najwięcej oraz która jest Tobą szczerze zainteresowana.
  • Odpowiedz
@unknown_stranger: nigdy tego nie robilem "z zasady", ale chyba to p--------e i zaczne tak robic ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No nic, zrobie rozowemu kilka dni detoksu. Jesli nie poruszy tematu to dobrze obstawialem, że mnie zlala..

Jesli poruszy to delikatnie uswiadomie jej, że jak ktoś mnie zlewa to robię to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz