Aktywne Wpisy

Ytarka +118
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Sriracha +154
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz

Ja jestem jakis s---------y czy co?
Poznaje czlowiek rozowego. Wiadome, nikt od razu nie podchodzi do tego
No poznaje fajnego rozowego. Duzo rozmawiamy, piszemy, wychodzimy. Mija miesiac/dwa.. czlowiek sobie myśli
Bo wiecie, skoro poznajecie obca osobe to nie zakladanie od razu
I nagle taki moment krytyczny.. rozowy niby mowi, ze was lubi. Czasem gdzieś wyjdziecie - jest wtedy spoko, ale roxowy jakby lekko was zlewa, trudniej ją ruszyc, prawie się nie odzywa..
Ktoś powie
Ale gorszy tydzien? Dwa...? Albo i dluzej
I az czlowiekowi nie chce sie do rozowego odzywac, wyciagac jej nigdzie bo ma wrazenie, ze robi sie "nachalny", a nie ma zamiaru nikogo prosic..
O co tutaj chodzi?
I już po ktoryms takim rozowym lapie czlowieka w----a i z gory zlewa wszystkie nowe znajomosci
#podrywajzwykopem #tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
A drugi to ten.. ale ona jest OK wiec bez urywania kontaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gibky: właśnie :) także nie masz co się chwalić że taki jesteś, cóż XXI wiek. No chyba że jestes prawiczkiem to tak gadasz tylko
No nic, zrobie rozowemu kilka dni detoksu. Jesli nie poruszy tematu to dobrze obstawialem, że mnie zlala..
Jesli poruszy to delikatnie uswiadomie jej, że jak ktoś mnie zlewa to robię to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora