Wpis z mikrobloga

Mireczki z łodzi. Potrzebuje dużej #pomocy

Poznaje nowego zajebistego #rozowypasek który ma jakiś styl i ogólnie jest zajebista, nie widziałem się z nią kupę czasu i chce ją zaskoczyć. Szukam jakiejś zajebistej knajpy gdzie można wypić dobrą gorącą czekolade, warunek jest taki żeby była w jakimś fajnym punkcie łodzi i żeby w knajpie było, albo bardzo nowocześnie, albo bardzo staro.
#lodz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pjotregg: powiem tak, nie wiem czy zabranie jej do takiej knajpy/resgauracji to dobry pomysł. Chcesz ją czymś zaskoczyć? To zrób to... restauracja nie jest zaskoczeniem chyba, że jest nietypowa jak np kolacja dla dwojga przy zgaszonych światłach - znajomy mówił, że jest genialne (nie wiem czy jest w Łodzi) albo przelot balonem. To są zaskakujące rzeczy. Kolacja w restauracji super nowoczesnej czy super starej według mnie taka nie jest chyba,
  • Odpowiedz
@pjotregg: Moim zdaniem @ksiak i @Kramarz dobrze prawią ;). A ja od siebie dodam, że to, czego szukasz możesz znaleźć w lokalu "Dekadencja" (jeśli chodzi o styl, bo nie wiem jak z gorącą czekoladą)... jednak uważaj, bo są (chyba) dwie! Ciebie interesuje ta bliżej Placu Kościuszki (chyba Piotrkowska 12 albo 20, coś w tym stylu ;P).
  • Odpowiedz