@SirBlake: no i bardzo dobrze, Korwin to rak polskiej prawicy, niech sobie zrobią jakąś inną partię ci wszyscy co odeszli, ale bez niego, im szybciej to się rozpadnie tym lepiej.
Liderzy, czując się już posłami i posłankami, skupili się na walce wewnętrznej doprowadzając do rozłamu. Brutalna prawda jest taka, że chodziło o to, kto będzie podejmował decyzję przy zatrudnianiu asystentów, a co za tym idzie, dzielił pieniądze z asystentur oraz decydował o rozmieszczeniu miejsc na listach wyborczych.
Lol. Strasznie się korwiniarze różnią od "bandy czworga", straaaaaaaaaaaaasznie. Dorwać się do koryta i dawaj, czas łoić państwową kasę, trochę dla mnie, trochę dla kolegów
@fir3fly: Są w typowym dla nich miejscu - w dupie.
"W dupie" - w partyjnych "dołach", gdzie faktycznie można spotkać ludzi "idejowych". Jak widać po emocjonalnych wpisach pana Gadomskiego czy Sekcji Analiz (wciąż kisnę z tej nazwy), władze partyjne, "śmietanka", mają te
@SirBlake: Czy ja dobrze rozumiem? Berkowicz i Banasikówna zabronili Sekcji Analiz robić analizy, Gadomskiemu tworzyć struktury i wyrzucili do kosza napisany przez członków program? Jakieś bzdury ten Gadomski gada. W dodatku szkaluje partię, co już świadczy o nim źle. Pytanie o co naprawdę poszło. Pewnie ludzie się wkurzyli, że "władze" ciągną kasę z asystentury UE, a on robi tyle samo, a nic nie dostaje.
Lol. Strasznie się korwiniarze różnią od "bandy czworga", straaaaaaaaaaaaasznie
@mnik1: Normalne - taka jest zasada działania chłopskiej rewolucji. Do polityki powinni pchać się ludzie z własnymi biznesami lub dobrym zawodem a nie zawodowi politycy czy pryszczata gimbaza jak w korwinie.
Ciekawe czy oni w ogóle wystartują w tych wyborach, bo coraz bardziej prawdopodobne jest, że nie.
Lol. Strasznie się korwiniarze różnią od "bandy czworga", straaaaaaaaaaaaasznie. Dorwać się do koryta i dawaj, czas łoić państwową kasę, trochę dla mnie, trochę dla kolegów
Komentarz usunięty przez autora
@fir3fly: Są w typowym dla nich miejscu - w dupie.
"W dupie" - w partyjnych "dołach", gdzie faktycznie można spotkać ludzi "idejowych". Jak widać po emocjonalnych wpisach pana Gadomskiego czy Sekcji Analiz (wciąż kisnę z tej nazwy), władze partyjne, "śmietanka", mają te
źródło: comment_sdwkXAaSGCiQMEGG7bRkgMYx5ynhjevW.jpg
Pobierzźródło: comment_Oja3Y7FXtz4a9dPpbkVqUNHPTl8HxPnr.jpg
Pobierz@Zawsze_Jest_Pora: W życiu nie byłem bardziej poważny. Jeśli masz jakieś uwagi to chętnie wysłucham.
@mnik1: Normalne - taka jest zasada działania chłopskiej rewolucji.
Do polityki powinni pchać się ludzie z własnymi biznesami lub dobrym zawodem a nie zawodowi politycy czy pryszczata gimbaza jak w korwinie.
Ciekawe czy oni w ogóle wystartują w tych wyborach, bo coraz bardziej prawdopodobne jest, że nie.