Aktywne Wpisy

cleveland +13
Mirasy właśnie zatrzymała mnie policja za przekroczenie prędkości i chcieli wręczyć mi mandat 9 pkt karnych, sprawdziłem w aplikacji że mam 16 więc przekraczam limit i mogę stracić uprawnienia więc nie przyjąłem mandatu. Policjant mówił że sprawdzał moje punkty i nie mam 16, na aplikacji jest napisane że jest 16 a poniżej w naruszeniach Suma to 11 o co chodzi ktoś może mi to wyjasnić?
#policja #prawo #
#policja #prawo #
źródło: temp_file4848847262686250980
Pobierz
Megasuper +9
Co sądzicie o tego typu tatuażach?
źródło: temp_file5378472349207703476
Pobierz

@nie_jem_grzybow: Czyli trzeba poczekać aż Berkowicz będzie miał tyle lat i tyle pieniędzy co Korwin, żeby w Polsce było lepiej? Niestety nie mamy takiego luksusu.
@Zawsze_Jest_Pora: No niestety brutalna prawda jest taka, że merytoryczne wielostronicowe analizy nie dają głosów, a robienie "szoł" tak.
Znam większość z tych ludzi osobiście. Conrada z nich najlepiej.
źródło: comment_4lO3ZTPvXdt7uBILM3sy9LdHOyeSYWTo.jpg
PobierzRozłam był ze względu na chore ambicje Pszemka. Jakby nie rozłam inaczej by to wszystko wyglądało – zresztą nie bez powodu twierdzę, że za Pszemkiem poszli „szybcy i wściekli”.
@Jah00: Nie, tych dwóch pajaców definiuje właśnie ich stan życia. Goście mocni w gębie (w ich mniemaniu) i teorii, pchający się do koryta, ale chyba wszyscy wiemy jak ma się teoria do praktyki.
BTW, Wilk i Dziambor
@Primusek: zrobią to co uzgodnią z RG – co przyniesie najwięcej korzyści KNP. Zresztą Wilk przez koordynację działań referendalnych buduje sobie wizerunek. Jeśli zatem wystartuje z list KNP to ja nie widzę przeciwwskazań, żeby robił obydwie rzeczy.
Tak, Korwin jest mocny, ale nie pcha się do koryta (bo nie musi) i to jest właśnie problem. Nie zważa na to co pomyślą ludzie, jest szczery, a tu trzeba ogólników, kłamstw i uśmiechów. To jedyna jego wada. Reszta to wina mediów (tych społecznościowych też).
Berkowicz natomiast przemawiać umie, nawet czasem jakieś anegdoty sobie przygotuje, ale