Wpis z mikrobloga

@ja_tu_tylko_na_chwile: Newski, zdajesz sobie sprawę z tego, że nazywanie lewakiem każdego kto ma trochę inny od kucowskiego pogląd na świat lub więcej rozumu to jest właśnie ta różnica lig, o których piszę? Nie, tym razem też mnie nie zmasakrowałeś.

@sermaciej: z tego co pamiętam to miało nie być czołowych polityków. Z gówna bata nie ulepisz - patrz korwin. Trzeba szukać ludzi z doświadczeniem i chętnych do pracy.

@
  • Odpowiedz
@nie_jem_grzybow: Spokojnie. Masakrowanie was już mocno mnie nudzi, bo tłumaczenie n-ty raz tych samych, na ogół podstawowych spraw przy kompletnym braku możliwości ich zrozumienia z drugiej strony to syzyfowa praca. Czuj się bezpieczny.
  • Odpowiedz
Ale piszesz teraz o tłumaczeniu zawsze trochę gwałcenia czy o przenoszeniu poglądów przez plemniki?

@nie_jem_grzybow: Piszę o bzdurach co do islamu, socjalizmu, ekonomii, historii, czy myśli politycznej. Dyskutowanie o słowach któregoś z polityków mnie nie interesuje.
  • Odpowiedz
Przecież temu gościowi żadne prognozy ekonomiczne się nie sprawdziły

@franekfm
@fistaszki: dawaj przykłady. Tak, wiem, że będzie ten z kursem franka (a kredyty we frankach nadal bardziej opłacalne od złotówkowych). A coś więcej? Nie, bo tylko do tego potraficie się p-------ć i dalej głosować na nieudacznika korwina (czy jeszcze lepsze kanapowe od początku knp), który wciąż przesuwa daty swoich prognoz i myli się w większości swoich sądów kierując się danymi z
  • Odpowiedz