Wpis z mikrobloga

@nie_jem_grzybow: Merytorycznie atakować stowarzyszenie lansowane na siłę przez główne media które ukradło co lepsze pomysły i przedstawia je w bardziej realistycznej formie tak żeby ci sceptyczni łatwo łyknęli? Myślę, że nie ma takiej potrzeby.
  • Odpowiedz
@nie_jem_grzybow:

Nie, bo tylko do tego potraficie się p-------ć i dalej głosować na nieudacznika korwina

nigdy w życiu nie głosowałem na korwina i nigdy nie będę. Zdziwko co? Ale najlepiej jest przedstawiać świat dwubiegunowo, bo to bardzo wygodne.

A coś więcej? Nie, bo tylko do tego potraficie
  • Odpowiedz
@fistaszki:

Zdziwko co? Ale najlepiej jest przedstawiać świat dwubiegunowo, bo to bardzo wygodne.

Korwin to tylko przykład antysytemowych nieudaczników, którzy nic konstruktywnego nie zrobili jeszcze, ale są uwielbiani, bo tworzą fajne chochoły dla plebsu, w które można walić swoimi frustracjami. Pochwal się na kogo głosujesz. Pewnie ZBAWCZY PiS :D

Oczywiście wGospodarce (czytaj pisowska propagandówka od wpolityce) i w
  • Odpowiedz
a potrzeba coś więcej? nigdy w życiu bym nie powierzył pieniędzy państwowych takiemu kolesiowi. Ale jeśli się upierasz - proszę bardzo: 6 CYTATÓW ujawniających rzeczywisty poziom ekonomicznych kompetencji Ryszarda Petru - zobacz kto chce sterować Polską gospodarką

@fistaszki: Ja p------ę, kto pisał te głupoty? Czy im nie wstyd tak w żywe oczy kłamać?

Dzisiejsze problemy budżetowe nie wynikają z reformy emerytalnej, tylko z rozbudowanych wydatków państwa i nieodpowiedzialnej obniżki składki rentowej
  • Odpowiedz
@nie_jem_grzybow: sam robisz z siebie pośmiewisko, twierdzeniem, że Nowoczesna to nie jest PO bis XÐ
Ja Ci nie będę nic udowadniał.

A argumenty o pośmiewisku to dla mnie ostra beka, przypominają mi się czasy gimbazy, gdzie się forsowało na innych zmianę stanowiska przez „pośmiewiska”. #truelolcontent
Ile Ty masz lat, że dalej wyjeżdżasz z tematem pośmiewiska?
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz