Aktywne Wpisy

petugh +1102
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +93
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

Mam laptoka dell vostro 3560, miałem na nim windowsa 8.1 pro, wczoraj zrobiłem aktualizację do 10 i sie z-----o :/
w managerze urządzeń widzę że karty sieciowe (wifi i GE) są zainstalowane i wg komunikatów działają poprawnie, jednak w centrum sieci i udostępniania nie widzę żadnej karty sieciowej, nie ma też widocznych żadnych sieci wifi po kliknięciu w tray'u.
ipconfig nie zwraca nic (nawet loopbacka). podłączenie kabla tez nie jest wykrywane. Wie ktoś co to może być? czy zostało mi już tylko zainstalowanie #linux ?
#kiciochpyta #c-----------o
Komentarz usunięty przez autora
https://downloadcenter.intel.com/download/25133/Intel-PROSet-Wireless-Software-for-Bluetooth-technology-for-Windows-8-1-64-bit-WP-
@mctortillabezmex: Mam te same karty sieciowe i mogę potwierdzić że na Linux działają OOTB.
1) zrobiłem format partycji systemowej - po instalacji rzucał bluescreenami na prawo i lewo...
2) wyczyściłem cały dysk, utworzyłem na nowo partycje, zainstalował się i wygląda na to że działa, nawet sieć jest, ale pojawił się inny problem. przed formatowaniem itd spisałem sobie klucz produktu. Wpisałem go podczas instalacji, zaskoczyło, ale... teraz nie chce się aktywować, krzyczy że błędny klucz...