Aktywne Wpisy
Techguy91 +281
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +305
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Polecam fragment od 3:39 do 3:42 - takich przykładów jest znacznie więcej. To tyle jeżeli chodzi o komentarz @BrzydkiBurak że to ja kłamię :) Można kogoś nie lubić i napisać o nim coś przykrego albo nawet ubliżyć. Jednakże dręczenie / nękanie to już przesada. Dlatego zrobię wszystko aby spotkać się z tym człowiekiem w sądzie.
Teraz dobranoc, rano czas na wycieczkę. Z Berlina do Paryża, następnie Bombaj i Singapur a po kilku dniach Chiny.
Co do @corbin i @xDawidMx to również mam dosyć ich prześladowania - poczytajcie sobie ich komentarze na mój temat. Wolność słowa wolnością słowa ale na nękanie jest paragraf.
Bywajcie w zdrowiu
Sebastian
Tagi buraka: #bekazpodludzi #youtube #polskiyoutube #afera
I śmiem podejrzewać, że oczekiwanie wpłaty na cele charytatywne kwoty 200 000 zł jest płonne.
@shogun1978: Swoją drogą celne. Nakręciłeś aferę na innego youtubera, stalkujesz, straszysz sądem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
Tylko z niewiadomych mi przyczyn usiłujesz najpierw dowiedzieć się z kim masz do czynienia. Może to Ty chcesz się "pobawić"