@shogun1978: hej colego, zamiast wydawać 5 000 zł na bliżej nieokreśloną pomoc, wydaj 200 zł na adwokata, który wyjaśni Ci jak trudne są sprawy o stalking i zaproponuje bardziej sensowne rozwiązania jeśli faktycznie czujesz się pokrzywdzony.
I śmiem podejrzewać, że oczekiwanie wpłaty na cele charytatywne kwoty 200 000 zł jest płonne.
@shogun1978: Mam newsa dla Ciebie,ruszyłem niebo i ziemię. Odgrzebalem moje stare kontakty z WSI i muszę Tobie oznajmić że Twój przesladowca @xDawidMx ma na imię Wojtek. Nie musisz dziękować, numer konta podam na PW ok?
@shogun1978: Zaczniesz sie wreszcie leczyc? Kiedys w przeblysku rozsadku juz po lekach zaproponujesz im ze skasujesz wszystkie swoje pomyje jesli oni zgodza sie skasowac swoje sprostowania.
@shogun1978: Jeżeli naprawdę chesz się z nim spotkać w sądzie, to zrób to, a nie co chwilę płaczesz o dane osobowe - po co Tobie one? Ściganie przestępstwa stalkingu odbywa się na wniosek pokrzywdzonego. W momencie złożenia wniosku, postępowanie karne dalej toczy się urzędu. Policja sobie ustali stalkera bez większych problemów. Tylko z niewiadomych mi przyczyn usiłujesz najpierw dowiedzieć się z kim masz do czynienia. Może to Ty chcesz się
@Grinch_z_szafy: Masz rację, jeżeli chcesz kogoś wytropić przy pomocy IP, ale są też inne sposoby znajdywania osób, np. w filmach @BrzydkiBurak czasami mówił na jakiej strzelnicy przebywa, gdzie jada.
I śmiem podejrzewać, że oczekiwanie wpłaty na cele charytatywne kwoty 200 000 zł jest płonne.
@shogun1978: Swoją drogą celne. Nakręciłeś aferę na innego youtubera, stalkujesz, straszysz sądem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
Tylko z niewiadomych mi przyczyn usiłujesz najpierw dowiedzieć się z kim masz do czynienia. Może to Ty chcesz się