Wpis z mikrobloga

@Nieskalany_Mysleniem: ta pani rzeczywiście palnęła idiotycznym tekstem, ale z drugiej rakiem jest tworzenie takich stron, co to kogo obchodzi, nie chcesz dzieci to ich nie mieć, trzeba to specjalnie zaznaczyć na fejsbuczku? mam wrażenie, że do takiej strony przynależą same gimby, które z wiadomych przyczyn nawet i nie wskazane by posiadali potomstwo. A jak ktoś jest upośledzony to może i faktycznie lepiej, żeby nie przekazywał dalej swoich genów, prędzej czy
  • Odpowiedz
@Dziobaczka: ok, widzę, że według Ciebie człowiek nic nie może zrobić bo na każdego znajdziesz obraźliwe określenie i jak jego zachowanie odbiega od Twoich to od razu jest patusem. Weź już nie wylewaj tu swojego jadu i zajmij się sobą, a nie tym co robią inni.
  • Odpowiedz
@homo_superior: właśnie w tym rzecz, że ja się zajmuję sobą w realnym świecie, a jak się nie podoba to możesz dodać mnie na czarnolisto, mnie to zupełnie obojętne, nie będę udawać, że mnie jara coś, co zwyczajnie jest głupie, przynajmniej nigdy nie wyląduje w sieci z jakimś debilnym podpisem pod swoją facjatą
  • Odpowiedz
@Dziobaczka: nie widzę sensu dodawania kogoś na czarną tylko dlatego, że ma inne zdanie ode mnie. Po prostu bawi mnie jak szybko potrafisz określić kto jest patologią, a kto nią nie jest. Posiadając konto na wykopie i na mirko obnosząc się tym na jakim to koncercie się nie było też jest się patologią? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo opisując swoje patologiczne przeżycia rodzinne?
  • Odpowiedz
ale z drugiej rakiem jest tworzenie takich stron, co to kogo obchodzi, nie chcesz dzieci to ich nie mieć, trzeba to specjalnie zaznaczyć na fejsbuczku

@Dziobaczka: Myślę, że jest to odpowiedź na te wszystkie "zawód: matka" zarzygujące całe profile FB na temat tego co z siebie wypluły na porodówce. Taka jeszcze dobitniejsza odmiana "beka z mamuś na forach". Oczywiście świat byłby lepszy, zarówno bez pierwszych jak i drugich, ale równowaga
  • Odpowiedz
@manwe: zgadzam się z Tobą
@homo_superior: widzisz koleżanko, od początku chodzi o to, że mamy inne zdanie na jakiś temat, ale wydaje mi się, jakbyś tego nie rozumiała, albo na silę rozumieć nie chciała, różnica jest taka, że na mirko jestem ANONIMOWA, a na fejsbuku ludzie świadomie klikają "dołącz" pozwalając się w ten sposób szybko ocenić. Zresztą, co ja Ci będę tłumaczyć jak działa wykop a jak fejs.
  • Odpowiedz