Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +303
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Warto interesować się certyfikatami Microsoftu? Taki "Developing ASP.NET MVC Web Applications" jest czymś czym można się mocno pochwalić w CV do pierwszej pracy?
Zwykle w świecie IT tak jest że doświadczenie w różnych projektach, jakiś autorski open source są dużo bardziej cenione nawet niż studia a tym bardziej certyfikaty. Oczywiście są też firmy które mają w dupie to co robisz jeżeli nie masz licencjata, ale takie firmy zwykle w dupie mają też ciebie jak już
Nie wiem co dokładnie można zrobić w .NET bo na szlaki Microsoftu nigdy nie zawędrowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°),
Takie wymogi widywałem przy ofertach pracy typu: "Programista PSD do HTML" itp.
1) Potrafisz samodzielnie rozwiazywac problemy, czytac dokumentacje ze zrozumieniem czy tez umiejetnie szukac informacji niezbednych do stworzenia projektu
2) Jestes entuzjastycznie nastawiony do nowych technologii i co wazniejsze nauczysz sie ich gdy bedzie