Aktywne Wpisy

erebeuzet +55
Rozowa robi dzis imprezę urodzinową dla kolezanek. Ja ide z dziecmi w #!$%@? na noc. Jako alkoholikowi po odstawieniu widok ten spowodował u mnie mdłości.
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm

Jaki macie stosunek do autostopowiczów?
Pytam, bo jestem osobą, która zawsze, jak widzi ludzi, machających na autostopa, to zawsze zabieram. Mam nawet praktykę, że jak minę autostopowicza, to specjalnie zawracam i zapraszam do auta. Nie wiem, lubię to robić, nigdy nie oceniam ludzi, jak książkę po okładce, po prostu zatrzymuję się i zabieram, bo wiem, że ja mógłbym być w takiej samej sytuacji, gdzie autobus mógł uciec, spóźnić się, albo po prostu
Pytam, bo jestem osobą, która zawsze, jak widzi ludzi, machających na autostopa, to zawsze zabieram. Mam nawet praktykę, że jak minę autostopowicza, to specjalnie zawracam i zapraszam do auta. Nie wiem, lubię to robić, nigdy nie oceniam ludzi, jak książkę po okładce, po prostu zatrzymuję się i zabieram, bo wiem, że ja mógłbym być w takiej samej sytuacji, gdzie autobus mógł uciec, spóźnić się, albo po prostu

( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wiedmolol co ty #!$%@?, bethesta obecnie wydaje jedne z najlepszych RPG na rynku. TES,
@dweller: A to zależy za co - na piracenie Asasynów masz moje błogosławieństwo(chociaż wg mnie nawet piracić ich nie warto). Takie Raymany czy inne gry o małym budżecie są za to jeszcze całkiem spoko.
XDDDD
Skyrim to straszne gówno, 3/4 świata takie samo, te same wnętrza budynków, te same jaskinie, sama lokacja główna zajebiście nudna, pusta i nieciekawa.
Fallout 3 to było gówno do potęgi, dokładnie to samo co Skyrim, duży świat ale co z tego jak pusty i nudny - New Vegas to było coś, z tym, że w
2. Nie move.pl tylko move.pl
#grammarnazi
@Hermes0017: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Crypton3:
No chyba jak F3 było dla kogoś pierwszym zetknięciem z Falloutem xD
@pirox: Na piratach też są aktualizacje, support zapewniają inni gracze. Ostatnio musiałem wgrać cracka, żeby uruchomić świeżo kupionego Far Cry 3, bo inaczej nie chciał ruszyć.