Wpis z mikrobloga

@muciosgracjas: ja mam internet w netii. W mojej okolicy trochę słabo to wygląda, bo uwolnione łącze abonenckie jest na tyle daleko ze wyciągam 2 mbit (a umowa początkowo na 8 mbit). Orange ma właśne gniazdka bliżej i do 20 mbit ludzie mają bez problemu. Generalnie poza tym nie narzekam, no chyba, że są problemy na łączach to zawsze jest afera (najpierw wysyłają swojego montera, sprawdza w domu, że rzeczywiscie problem na
@szcz33pan: Ja mam neta z asty i płacę w sumie dużo bo 60 za 20 mb, ale umowa na czas nieokreślony. Widzę, że mimo wszystko asta ma lepszą ofertę niż netia (60 mb za 49 i umowa pewno na 2 lata, ale może da radę coś uratgować z racji stałego klienta). Poczytałem opinie o netii i wygląda na to, że jest ryzykownie.
@muciosgracjas: trzymaj się od nich z daleka. u mnie cuda swiata się działy. nawet mail z rezygnacja im fcieło. myśleli ze wykreca mnie na kolejny miesiąc. a paszli się oni #!$%@?.
poważnie nie bierz nic takiego netia dropss jak najdalej.
przez 10 lat miałem neostrade i było wszystko oki. jak zamowilem od neti neta to nagle... tak oni twierdza "to wina kabli" nazwyzywalem ich od złodziei