Wpis z mikrobloga

W-------ą mnie ludzie, którzy nie mają w sobie tyle rozumu i godności człowieka, by wysłuchać do końca piosenki, którą się jaram i którą im puściłam, żeby poczuli klimat, bo już sami muszą puścić coś swojego, nie można wytrzymać tej ostatniej minuty i nie być burakiem. Patologia. #takietam #przemyslenia
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

już kilkanaście razy zmieniali mi muzykę na imprezach, bo " co to k---a za smęcenie". Smutam ze nie mam nikogo kto słucha takiej muzyki jak ja

@Ten_tego: Bo może jednak było to smęcenie? Ostatnio miałem taką sytuację - lecą dobre nuty do zabawy, wszyscy tańczą i się dobrze bawią, a nagle ktoś inny w-------a się do DJ-owania i włącza ... Coldplay - Paradise. "bo super mega zajebista muzyka". Parkiet oczywiście niemal się
  • Odpowiedz
@Groteska: Rozumiem Twoje uczucie, w gimnazjum na balu wszyscy skakali do jakichś lupanek a ja chcąc podkręcić imprezę zamówiłem u DJ Lennego Kravitza 'Are you gonna go my way'

Od tego czasu nie puszczam ludziom swojej muzyki bo nie maja gustu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@natjes: właśnie nie, aż takim zamulaczem nie jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale co innego jak juz większość odpadła i sobie siedzimy i gadamy, bez żadnych hulanek
  • Odpowiedz
@Groteska: A ja Ciebie rozumiem. Też zawsze wysłucham do końca utworu, który ktoś mi puszcza. Jak mi się nie spodoba, to przynajmniej będę mógł powiedzieć co konkretnie mi się nie spodobało, a ocenianie po 30 sekundach, to jak ocenić książkę po okładce. Jak ktoś nie respektuje takiej zasady wysłuchania do końca, to wiem z kim mam do czynienia.
  • Odpowiedz