Aktywne Wpisy
Haerbin +5
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
SzitpostForReal +284
NBP dzisiaj rano wypuścił propagandowy filmik, stworzony za nasze pieniądze, o tym jak dzielnie walczy z inflacją. Uwaga, nie zwracam za leczenie po obejrzeniu, oglądasz na własne ryzyko!
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
Ciekawe to jak mozna w obecnych czasach posiadac dwa oddzielne, zupelnie rozne od siebie zycia. Prawdziwe i internetowe. Powiedzmy sobie ze jest na wykopie uzytkownik Jablko29, w normalnym zyciu #!$%@? totalna, brzydki jak noc, gruby, a wlasciwie otyly, prawdopodobnie bez zadnego zycia osobistego. 99% szans, ze prawiczek i wieczne #tfwnogf bo stulejarnosc w nim mocna. W zyciu ma #!$%@?, tylko on, smutek,obelgi od otaczajacych ludzi, jego piwnica, i paczka czipsow i batony.
A teraz zobaczcie kogo zgrywa w internetach, no dusza towarzystwa, smieszek poza kontrolo, wielki dystans do siebie, twardziel, no normalnie 9/10 w skali mokrosci u rozowych. W dodatku moze popisac sie swoja umiejetnoscia stalkowania obcych ludzi, co zapewnia mu tymczasowa atencje i wymarzone plusy.
I teraz wnioski. Tylko ja uwazam ze to jest takie #!$%@? smutne? Zostanie taka #!$%@? atencyjna dziwka, #!$%@? jakiegos szajsu, zeby go internetowi koledzy lubili, zeby choc przez chwile moc byc gwiazda i osoba na ktora ktos zwroci uwage nie tylko dlatego ze jest tak cholernie gruby.
Przeciez kazdy normalny czlowiek z kilometra widzi jakim smutkiem od niego bije: nie ma zycia, nie ma znajomych, nikt go nie lubi, dziewczyny wolalyby zeby je gwalcil bezdomny niz taki spocony spaslak z twarza stulejki, ale on w internetach twardo obstawia przy tym ze to wszystko go nie rusza, ze jest ponad to wszystko i jest fajna osoba. To tutaj moze pochwalic sie ze wystalkowal kolejnego rozowego z wykopu, wrzucic jej zdjecia i zacieszac z plusow,czy atencji na wykopowym serwerze teamspeaka, jednoczesnie ocierajac gorzkie lzy rozpaczy, ze nigdy sie z taka dziewczyna nie umowi.
Mam strasznie mieszane uczucia, nie wiem czy mu naprawde wspolczuc, czy moze jednak nim gardzic, ze jest tak slaba jednostka, ze nie jest zdolny do zrobienia niczego w prawdziwym swiecie i musi korzystac z tego pieknego daru internetu, ze tutaj moze byc kazdym.
Jak myslicie, ktos taki zasluguje na #!$%@?, zeby nie cwaniakowal, czy na litosc? A moze na pochwale, ze chociaz tu chce sie spelnic?
#stulejacontent #afera #kiciochpyta #przegryw #niebieskiepaski #rozkminy
Jabłko29 kogoś mi to przypomina...
A mam wrażenie jakby ktoś taki był.
Ale nie mam pojęcia o kogo chodzi.
Parafrazujac:
Ciekawe to jak mozna w obecnych czasach posiadac dwa oddzielne, zupelnie rozne od siebie zycia. Prawdziwe i internetowe. Powiedzmy sobie ze jest na wykopie uzytkownik **DonkvonFisher, w normalnym zyciu #!$%@? totalna, brzydki jak noc, gruby, a wlasciwie otyly, prawdopodobnie bez zadnego zycia osobistego. 99% szans, ze prawiczek i wieczne #tfwnogf bo stulejarnosc w nim mocna. W zyciu ma #!$%@?, tylko on, smutek,obelgi od otaczajacych ludzi, jego
@Perlo: Cx ale jebłem
Bycie #!$%@?ą to sztuka wyboru. Nikt się taki nie rodzi.. Sam jestem introwertykiem, nigdy nie miałem dużo kolegów, a mimo to robię coś ze sobą i nie jestem przegrywem.. Wyglądam dobrze bo #!$%@? na siłownie od kilku lat.. mam piękną kobietę bo się o to postarałem, paliłem ogniska w gwieździste noce, układałem serca ze świeczek, robiłem krewetki na kolację i #!$%@?łem inne maniany..
#!$%@? przegrywem łatwo
Gx