Aktywne Wpisy
juzwos +341
Sprus +308
Policja #!$%@?ła się na chatę moim sąsiadom xD koniec z darciem ryja od świtu do nocy i podejrzanym towarzystwem chodzącym po klatce schodowej xD
Nie mogli sobie poradzić z wyważeniem drzwi i przynieśli piłę spalinową żeby przeciąć zawiasy. Przewodniczący wspólnoty wyszedł z ryjem, że my tu całą klatkę remontowaliśmy i on nie pozwoli zasmrodzić całej klatki.
Kazał tym głąbom sprawdzić czy w ogóle drzwi są zamknięte. Złapali za klamkę - otwarte xD
Nie mogli sobie poradzić z wyważeniem drzwi i przynieśli piłę spalinową żeby przeciąć zawiasy. Przewodniczący wspólnoty wyszedł z ryjem, że my tu całą klatkę remontowaliśmy i on nie pozwoli zasmrodzić całej klatki.
Kazał tym głąbom sprawdzić czy w ogóle drzwi są zamknięte. Złapali za klamkę - otwarte xD
#masakrytyczna #rower #heheszki #warszawa no i najważniejsze #logikarozowychpaskow i #rakcontent
Coś w ten makaron jeśli mowa o argumencie z ich strony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Czujemy się prześladowani/dyskryminowani.
- Chcemy by respektowano nasze prawa i traktowano nas poważnie
Co robimy, żeby ten cel osiągnąć?
- Pokazujemy się z najgorszej możliwej strony.
- #!$%@? resztę społeczeństwa.
- Potwierdzamy krzywdzące stereotypy.
Super logika!
(bez względu co o nich myślę to mają tu rację)
@dzangyl: w sobotę ładuje się rower do samochodu i wyjeżdża w ciekawy teren pojeździć. Szkoda wolnego dnia na gnicie w centrum miasta :)
Wtedy wszyscy mogliby jechać razem i nie byłoby korków i byliby szczęśliwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dla niewtajemniczonych - ile może przejeżdżać masa krytyczna przez dany punkt? 5 minut? maks 10? faktycznie, nie mogą wrócić do domów biedni kierowcy. xD
I w ogóle jakbyś tam nie pisał "rowery to #!$%@?", to pewnie by
Być może moje postrzeganie jest spaczone, piszę o jednej masie, którą obserwowałem z bliska, być może inne funkcjonują lepiej.