Aktywne Wpisy
Magazynier00009 +18
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: comment_zgqc85lUfi6jH6CW9UuRIreqmJIF8qBB.jpg
PobierzA rodzice to są od czego w domu?
Po co komuś internet jak wszystko jest nim wytłumaczone i każda z tych czynności to kwestia przeczytania instrukcji i 20 minut praktyki.
@ImInLoveWithTheCoco: wat
Dlaczego próbnik w puszcze z przewodami pokazuje fazę i "małą" fazę zamiast neutralnego ?
źródło: comment_w6OGsyFM36ZTuYallY54IRrS8xp8FjEZ.jpg
Pobierz1. Zobaczyc w necie
2. Pojsc do biblioteki albo do ksiegarni po ksiazke
3. Zapytac znajomego
4. Potestowac samemu jesli jest taka mozliwosc i wyciagnac wnioski.
Twoje pytanie z podstaw elektryki mozna zamienic na podstawy mechaniki samochodowej, gotowania,
To dlaczego sie tak dzieje?
Miałem tym zaskoczonego elektryka.
Ale poniekąd się zgodzę, na świadectwach naszych rodziców/dziadków był taki przedmiot w szkole jak "prace ręczne" (różnie się to nazywało), gdzie były zajęcia z zakresu gotowania, szycia, stolarki, jakiś prostych prac manualnych. Taka rozszerzona technika. Dziś go chyba nie ma, a jak jest to w
Powyłączaliśmy wszystko z gniazdek.
źródło: comment_QU7fxcu6ZI7j15Jbsgfmo66BKZorumld.jpg
Pobierz