Wpis z mikrobloga

@ImperiumCienia: Tak ale gdybym miał do końca życia wybrać jedno to SZCZERZE wybrałbym delikatny, czuły stosunek pełen bliskości bez ostrego rżnięcia- zamiast hardcorowych akcji na dachu XD
Ale TYLKO gdybym miał wybór, póki co poszukam może ideału ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Instynkt: Ona lvl 19.... Właśnie sobie zdałem sprawę, że ja jestem lvl 24 i przestałem liczyć na to, że zaliczę jeszcze 17 czy 18.. pieprzyć, ta 19stka charakterem nadrobiła te 2 lata XD
Chyba Twoja wiara coraz bardziej podupada? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@tygrys_tygrys: gadanie które sprawia ze czujesz sie wyjątkowy? jesteś tylko człowiekiem i tylko mężczyzną. kierujemy sie tym samym (m.in dazenie do przyjemnosci, unikanie upokorzenia), a roznimy jedynie przezyciami czy gustami - jak to czy lubisz grochowe lub pomarancze, czy blondyny lub czarne. generalizowanie nie jest niczym złym, gdy ma sie wytyczne. człowiek to człowiek, a dana płeć (mozgu) ma swoje predyspozycje.
  • Odpowiedz
@CzlowiekzLasu: ale cumplu, to w końcu na #badoo czy #tinder tę dupę wyrwałeś? no i zasadnicze pytanie, sam do niej gębę otworzyłeś czy to ona napisała? dużo lania wody w wiadomościach, czy od razu było pewne do czego to zmierza? pytam, bo nie wiem czy na tym tinderze p-------ć się z jakimiś rozmowami czy od razu zmierzać do kopulacji (oczywiście nie napisać w pierwszej czy drugiej
  • Odpowiedz
@vechi: Nie korzystam z tindera, ale moj znajomy wyruchal juz jakies 6 lasek stamtad. Nigdy nie pisze pierwszy, od początku dązy do jak najszybszego spotkania się i jak już sie spotka to robi wszystko zeby jebnac.
  • Odpowiedz