Aktywne Wpisy
wikkixxox +7
Czy gdyby dziewczyna z wykopu miała konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
pearl_jamik +286
Kisnę z argumentu, że ból przy porodzie jest niewyobrażalny do uzmysłowienia dla mężczyzn. Jest to wyobrażalne, bo nie raz każdy facet miał sytuację przy dwójce, że nie chciała wyjść, wtedy trzeba przeć i pomimo bólu wyjdzie. Także wiemy, co to jest ból przy porodzie.
#przemyslenia #porod #dzieci #zalesie
#przemyslenia #porod #dzieci #zalesie
Pada z mojej strony propozycja wyjazdu do największego lunaparku w Europie (300 zł całkowity koszt), "innym razem", "mamy egzaminy", "wyjeżdżam do rodziców". Proponuję wyjazd do Pragi na weekend, "a ile to kosztuje i czemu tak drogo", "nieeee, chyba ze fundniesz", "tu zarabiasz wiec sobie jedz, odezwij się za parę lat jak się ustabilizujemy". Nawet reakcja na głupie piwo i fifę to "dzis to nie, już kładę się spać", "jutro rano do pracy", "muszę się uczyć na kolosa". Grill? "moja dziewczyna ma egzamin i się uczy, a sam nie przyjde", "dzis odpadam", "moja dziewczyne boli brzuch, wiec odpada".
No #!$%@? mać. Co jest z tymi ludzmi? Trzymamy się razem, ale zawsze coś nie pasuje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gorzkiezale #oswiadczenie #niebieskiepaski #rozowepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
@Krankola: Heide-Park, okolice Hamburga. 300 zł to już z dojazdem z obie strony, biletami i jakimś jedzeniem. Naprawdę warto.
Przez pewien czas miałem to samo. Pochłonęło mnie życie, zajmowałem się głównie sobą, swoją partnerką i naszymi sprawami. Niektóre kontakty się rozluźniły, no bo przecież teraz się ogarniemy, a potem bezboleśnie wrócimy do życia towarzyskiego.
I co? I gówno, nie ma co czego wracać. Teraz oni zajmują się sobą, ale co najgorsze, nie rozumieją tego.
Życie towarzyskie jest proste, dokąd jest mało obowiązków i nie chodzi tu nawet
@Vitz: może to z tobą coś nie tak?
Jeszcze mi powiedz, że na piwie rozmawiacie kto jaką deskę do prasowania kupił i będzie komplet