Aktywne Wpisy
rydzniznic +29
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Stalionnn +374
Bylem z dziewczyną 4 lata. Bardzo się poklocilismy i się do niej nie odzywałem oraz ja mocno wyzywalem. Później się pogodzilismy ale po 2 dniach chciała przerwy, a powód ze się oddalamy i musi przemyśleć. Po jakimś czasie mi powiedziała ze na tej imprezie calowala się z innym. Minął ponad miesiąc i ona się z nim spotyka. Jak sama mówi, dobrze się spędza czas ale go nie kocha. Typowe zauroczenie na początku czymś nowym. Od kilku dni mi wypisuje. Wczoraj się zobaczyliśmy bo jej koleszka pojechał do domu. Sama nie wie co zrobić, ale nie chce wrócić ani zranić tamtego.
No i tu będzie najważniejsza kwestia. Powiedziała mi ze zrobiła mu dobrze kilka razy, że on jej ręką tez, ze nie jest tak fajnie jak było ze mną. O seksie nic nie chciała mówić ale pewnie i on tez miał miejsce.
Co sądzić o dziewczynie która po 4 latach związku mówi mi ze po miesiącu juz ma kontakt intymny z innym? Nie za szybko? Do tego nie jest do końca przekonana czego chce.
Nie chce do niej wrócić, nie ma takiej opcji. Dla mnie to zwykła szmata. Rozumiem iść do innego ale ona z nim nawet w związku nie jest. Obiecywala ze nikogo innego nie potrzebuje w tych sprawach i ze jestem w tym najlepszy (nadal tak twierdzi) a tu takie zachowanie.
Przyjąłem to ze spokojem, pogadalem chwile i wyszedłem bo myślałem ze się zerzygam.
#zwiazki #tfwnogf #feels #gorzkiezale
@Khoney: Dla mnie też :)
Pomijam sferę emocjonalną bo już Ci powyżej wszystko napisali (przy czym różowe paski chyba mają więcej racji), ale jakby mnie dziewczyna zaczęła zapewniać, że jestem dobry w łóżku to zacząłbym się martwić. Zastanów się, czy waszego związku nie wykończyła nuda i rutyna. I wyciągnij wnioski.
"kobiety sypną się jak confetti właśnie z miłości. I że dla laski nie ma nic dziwnego w tym, ze puści się z jakimś kolesiem tylko i wyłącznie po to aby zrobić wrażenie na innym, którego kocha."
http://pokolenieikea.com/2015/05/19/dlaczego-kobiety-sie-puszczaja/
A ty @Khoney: olej suke ,ludzie sie lacza i odchodza wiec niech poprostu #!$%@?.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Khoney: ile ty masz lat? Taguj #patologiazewsi #sebacontent #karynacontent
1. Miała powód, żeby mnie zostawić.
2. Zwyzywałem ją.
3. Rzucam tekstami "Wy różowe macie dziwne podejście ale może to i dobrze bo dzięki temu my możemy z wami uprawiać sex. Tracicie w naszych oczach szacunek, ale nikt z nas wam tego nie powie dopóki jest szansa na kolejny stosunek oraz dla tego by was nie ranić."
4. Piszę SEX i DLA TEGO, co jest wyznacznikiem patologii, jeśli nie społecznej
@Khoney: ty jesteś mentalnie na poziomie 15-latka :$
@Khoney: A co sądzić o facecie który po 4 latach związku zwyzywał swoją dziewczynę? Ile wy macie lat 16?
@Mysterii: lol, nie spodziewałem sie tego po Tobie :c
przeciez op ma mentalnosc 15 latka, robi #!$%@? z logiki i jest prymitywem.
mnie osobiscienajbardziej #!$%@?ł ten fragment:
Laska z mirko sypiala z facetem co do ktorego nie miala nawet planow zwiazkowych - kobieta wyzwolona, #!$%@? o tym w co drugim wpisie, atakuj osoby ktore nie popieraja takiej rozwiazlosci (m.in. mnie), klep pustymi frazesami czesciej niz Pałlo Koelio
Laska po zakonczeniu zwiazku z mirkiem nie wie czego chce dalej i sypia z innym facetem - zwykla szmata, popieram.
Widze w tym tylko taka
XDDDDDDDDDD