Apple MacBook Air 13 - Intel Core i5 1.6GHz/4GB/128GB/Iris HD 6000 do zastosowan tylko i wylacznie biurowo domowych (jakis excel, outlook + filmy z jutuba)
@PoCoToKomu: Ja nie rozumiem airow, nie podobaja mi sie. Osobiscie celowalbym w pro, ale jestem przekonany ze bedziesz zadowolony. Ale outlooka to na maca chyba nie ma :D
@Horsecook: nawet do takich tylko biurowych zastosowan? zero obrabiania filmow, muzyki, pewnie max co bedzie musialo uciagnac to kilka webowych aplikacji ktore moga pozerac ram przegladarki @Jonataneq: nie musi, mam ultrabooka HP ale chcialbym sprawdzic Appla stad pomysl zeby kupic macbooka @kmicolo: chyba jest caly pakiet office 365, Pro troche za duze jak dla mnie @Kacc: no to mnie nie pocieszyles z tym, ze
@PoCoToKomu: pro jest minimalnie grubszy z jednej strony, roznica jest naprawde niezauwazalna. Pozatym ze air wyglada jak zabawka. No i air nie ma retiny.
@PoCoToKomu: Glownie kwestia tego, ze po zakupie nie bedziesz mogl dolozyc sobie tego ramu, jedyne co to sprzedac i kupic nowy komputer. Mimo wszystko zainwestowałbym dla spokoju za te 2-3 lata.
@kmicolo: retina wydaje mi sie, ze do moich zastosowan zupelnie nie jest potrzebna @Horsecook: skocze do ispotu i zobacze co mi tam zaproponuja i czy moga dorzucic ramu ;) @Nytalith: dziekuje kumplu, wlasnie mam taka nadzieje, ze to bedzie troche bezobslugowy system, tzn postawie go, nie bede smiecil a on bedzie wydajnie chodzil
@PoCoToKomu: ramu moga dorzucic po prostu zamwaiajac komputer z wieksza iloscia, nowe maci sa nierozbieralne. Jednorazowe zabawki. Pamietaj ze masz 6% znizki studenckiej, wystarczy zdjecie cudzej legitymacji. Nie musisz byc studentem i dzieki prostemu trickowi mozna to polaczyc z FV. @Horsecook: za 450 zgadzam sie ze warto.
@kmicolo: nie biore na firme wiec faktura mi tam niepotrzebna, o znizce wiem ale z drugiej strony to tylko ~ 300zl wiec nie wiem czy sie bede bawil w skanowanie cudzych legitymacji :) ale dzieki za info, uderze do ispotu, pobawie sie nimi troche i zobacze czy wroce do domu z jabluszkiem czy bez
Miraski
Apple MacBook Air 13 - Intel Core i5 1.6GHz/4GB/128GB/Iris HD 6000
do zastosowan tylko i wylacznie biurowo domowych (jakis excel, outlook + filmy z jutuba)
ma ktos i poleca czy wybrac cos innego?
źródło: comment_AtApfbYCgIAVItmIwwMsKNslnhwxTDRX.jpg
Pobierz@Jonataneq: nie musi, mam ultrabooka HP ale chcialbym sprawdzic Appla stad pomysl zeby kupic macbooka
@kmicolo: chyba jest caly pakiet office 365, Pro troche za duze jak dla mnie
@Kacc: no to mnie nie pocieszyles z tym, ze
@Zashi:
@Horsecook: skocze do ispotu i zobacze co mi tam zaproponuja i czy moga dorzucic ramu ;)
@Nytalith: dziekuje kumplu, wlasnie mam taka nadzieje, ze to bedzie troche bezobslugowy system, tzn postawie go, nie bede smiecil a on bedzie wydajnie chodzil
@Horsecook: za 450 zgadzam sie ze warto.