Aktywne Wpisy
qksgh +249
Przyszła do nas do pracy laska lat 20 i:
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła

MyOwnWorstEnemy +265
Urojenia tego typu
#samochodyelektryczne
#samochodyelektryczne
źródło: IMG_1864
Pobierz

Miraski
Apple MacBook Air 13 - Intel Core i5 1.6GHz/4GB/128GB/Iris HD 6000
do zastosowan tylko i wylacznie biurowo domowych (jakis excel, outlook + filmy z jutuba)
ma ktos i poleca czy wybrac cos innego?
źródło: comment_AtApfbYCgIAVItmIwwMsKNslnhwxTDRX.jpg
Pobierz@Jonataneq: nie musi, mam ultrabooka HP ale chcialbym sprawdzic Appla stad pomysl zeby kupic macbooka
@kmicolo: chyba jest caly pakiet office 365, Pro troche za duze jak dla mnie
@Kacc: no to mnie nie pocieszyles z tym, ze nie maja outlooka, bo
@Zashi:
Tylko jak do excela itp. to weź pod uwagę, że najnowszą oficjalną wersją office na osx jest 2013, który jest do dupy w porównaniu z 365. Ten ostatni jest dostępny jako dość pobugowana beta.
@Horsecook: skocze do ispotu i zobacze co mi tam zaproponuja i czy moga dorzucic ramu ;)
@Nytalith: dziekuje kumplu, wlasnie mam taka nadzieje, ze to bedzie troche bezobslugowy system, tzn postawie go, nie bede smiecil a on bedzie wydajnie chodzil
@Horsecook: za 450 zgadzam sie ze warto.