Wpis z mikrobloga

@Horsecook: nawet do takich tylko biurowych zastosowan? zero obrabiania filmow, muzyki, pewnie max co bedzie musialo uciagnac to kilka webowych aplikacji ktore moga pozerac ram przegladarki
@Jonataneq: nie musi, mam ultrabooka HP ale chcialbym sprawdzic Appla stad pomysl zeby kupic macbooka
@kmicolo: chyba jest caly pakiet office 365, Pro troche za duze jak dla mnie
@Kacc: no to mnie nie pocieszyles z tym, ze nie maja outlooka, bo
@PoCoToKomu: mam takiego i polecam. Muli dopiero w zastosowaniach profesjonalnych ;)
Tylko jak do excela itp. to weź pod uwagę, że najnowszą oficjalną wersją office na osx jest 2013, który jest do dupy w porównaniu z 365. Ten ostatni jest dostępny jako dość pobugowana beta.
@kmicolo: retina wydaje mi sie, ze do moich zastosowan zupelnie nie jest potrzebna
@Horsecook: skocze do ispotu i zobacze co mi tam zaproponuja i czy moga dorzucic ramu ;)
@Nytalith: dziekuje kumplu, wlasnie mam taka nadzieje, ze to bedzie troche bezobslugowy system, tzn postawie go, nie bede smiecil a on bedzie wydajnie chodzil
@PoCoToKomu: ramu moga dorzucic po prostu zamwaiajac komputer z wieksza iloscia, nowe maci sa nierozbieralne. Jednorazowe zabawki. Pamietaj ze masz 6% znizki studenckiej, wystarczy zdjecie cudzej legitymacji. Nie musisz byc studentem i dzieki prostemu trickowi mozna to polaczyc z FV.
@Horsecook: za 450 zgadzam sie ze warto.
@kmicolo: nie biore na firme wiec faktura mi tam niepotrzebna, o znizce wiem ale z drugiej strony to tylko ~ 300zl wiec nie wiem czy sie bede bawil w skanowanie cudzych legitymacji :) ale dzieki za info, uderze do ispotu, pobawie sie nimi troche i zobacze czy wroce do domu z jabluszkiem czy bez