Wpis z mikrobloga

@BeDoEl: Tak się zastanawiam co Wy robicie z tymi tubkami, albo to ja po prostu miałem szczęście, kupowałem kajtka jakoś w styczniu bądź pod koniec grudnia, sprzedawca też do mnie od razu żebym wziął ze 2 na zmianę, ale nie wziąłem, myślę jak coś to podjadę albo zamówię i na metalowej jakoś dam radę. Rzecz w tym, że od tamtej pory mam jedną i tą samą od nowości i nic się
@BeDoEl: hmm, dobre recenzje goblina i Goliath v1, dodatkowo to v2, cena jest spoko, oryginał, i w zasadzie to taki rdta (dripper z tankiem). Kajfun już mnie wkurza i ma mały airflow, a z hobo za dobrze sie nie chodzi bo to RDA.
@beer_man: ze 2 faktycznie mogły mi upaść na rauszu alkoholowym, ale niektórym wystarczyło draśnięcie, żeby szpara pogłębiała się i pękała coraz bardziej. Teraźniejsza pękła od liquidu (70%vg, 30%pg, 2/3 pg to aromaty, pewnie dlatego) i pewnie temperatury, bo nie upadła i nic się z nią nie działo.
@beer_man: też zazwyczaj robię 50/50, ale że mam bazy 100%pg 36mg i 100%vg 36mg, do tego glikol i glicerynę, to czasem machnę sobie jakiś polecany przepis wprost do buteleczki z aromatami.