To był mój najlepszy zakup! Jak strzyc włosy czy podcinać brodę to tylko maszynką firmy Nożyce Profesjonalne Euromax! Żadnych wad, same zalety! Armatura głowy do ciała jest zaprojektowana do użycia z komfortem, 4 przywiązane grzebienia fryzjerskie, broszura instrukcji w szerokim zakresie, a dodatkowo "WITH LIGHT!. Tak, włącznik jest podświetlany! No i 2000 W mocy! Jak znudzi wam się golenie głowy to można na szybko trawnik o--------ć! Działa już z 11 lat i podziała jeszcze do końca świata! A wy co, dalej na Braunach, Philipsach i Remingtonach? Nawet mi was nie żal (✌゚∀゚)☞ #wygryw #chinskiecuda #oswiadczenie #takaprawda
@S-Type: miałem takie przez lata, teraz mam inne, też profesjonalne. Oczywiście jak na profesjonalny zestaw do stryżenia w instrukcji jest napisane, ze nie wolno wykorzystywać profesjonalnie:P
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
#wygryw #chinskiecuda #oswiadczenie #takaprawda
źródło: comment_8Xc8qbYd2wjfMSfntX8tzUaXqeAnSBoj.jpg
Pobierzźródło: comment_xihkCgWKJwIX1v3zMR1whDypykEkPxnt.jpg
Pobierz