Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +472
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
To ta milosc do bliźniego i wolna wola.
#zawisza #rn #bekazprawakow #bekazkatoli #heheszki #polityka
@rohypnol: noga na stole, czapka i okulary przeciwsłoneczne, tak bardzo normalne przy siedzeniu w ogródku w środku miasta ze znajomymi
Nawet mi cie nie żal.
G---o mnie to obchodzi. Interpretować zdjęcie mogę jak chcę, ale pomijając moją interpretację, to chyba nawet dziecko w przedszkolu umie odczytać pewne sygnały z czyjejś postawy. No proszę Cię, naprawdę nie widzisz nic niestosownego w tym, że gość siedzi w czapce, okularach i z nogą na stole j---e browara mając za plecami procesję?
aha
2. czapkę ma na dworze.
3. okulary przeciwsłoneczne służą do noszenia na dworze, a tak właśnie się znajduje. świeci słońce.
4. Pije p--o w knajpie.
5. Siedzi tyłem do procesji, która dopiero wchodzi w kadr.
6. Puknij się w czoło.
Nieakceptowalne jest narażanie życia i zdrowia innych kierowców poprzez sprawianie zagrożenia, przejeżdżając na czerwonym
miał czapkę zdjąć? pokłonić się?
on siedział w ogródku, oni szli ulicą,
on pił piwko, oni się modlili,
on nie siorbał,
@cadcadcad:
Patrz, ten pan też nie uszanował pochodu!