Aktywne Wpisy
zloty_wkret +95
Co za głupia moda na zbyt duże okulary.
Julki myślą, że im inteligencja przez te okulary wzrasta xD
#ubierajsiezwykopem #logikarozowychpaskow #okulary #modadamska
Julki myślą, że im inteligencja przez te okulary wzrasta xD
#ubierajsiezwykopem #logikarozowychpaskow #okulary #modadamska
ruda_stuleja +601
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jestem nieśmiałym różowym paskiem (lvl 20, #tfwnobf ), nie mam dużego doświadczenia w kwestiach damsko-męskich. Ostatnio jeden niebieski pasek zaprosił mnie na randkę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy. Wiem że z mojej strony żadnego uczucia nie będzie, więc nie chcę tego ciągnąć. Ale kiedy spytał przy pożegnaniu czy jeszcze się umówimy zgodziłam się (bom głupia i nie wiedziałam jak odmówić grzecznie). Ogólnie niebieski jest porządnym gościem, nie chcę go zwodzić i nie chcę urazić. Spodziewam się że na dniach się odezwie. I tu pytanie do was - jak go spławić delikatnie? Szczególnie pytam niebieskich, którzy mają jakieś doświadczenia w tej kwestii ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy wymówka pt. "nie będę miała czasu na spotykanie się z tobą" jest wystarczająco zrozumiała?
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #pytanie
@grzywka: Sorry, że Ci to powiem. Jesteś nieśmiała, nie doświadczona i oczekujesz na początku nie wiadomo jakiej ekscytacji, fajerwerków? Typowe babskie myślenie. Chłop ma zawsze odpieprzać całą robotę? A Ty ile zrobiłaś żeby wnieść w waszą relacje ekscytację? Przeżyłaś w ogóle już tego rodzaju uczucie czy tylko je sobie wymyśliłaś? Hyymm ? ( ͡º ͜ʖ͡º
powiedz ze pójdzieszale tylko do kina. Jak się zgodzi to opcje są takie. albo kupi ci bilet (wyda 40zł), albo ci nie kupi i możesz sie obrazić i pójść sobie.. .. to po tym jak obejrzysz film, powiedz- " o boże jak późno" i że musisz do domu, jak będzie chciał się spotkać jeszcze raz to powiedz że w kinie było super i chcesz jeszcze raz
Może odblokuj PW?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora