Wpis z mikrobloga

Mircy! Wspomóżcie mnie swoją dobrą radą!
Jestem nieśmiałym różowym paskiem (lvl 20, #tfwnobf ), nie mam dużego doświadczenia w kwestiach damsko-męskich. Ostatnio jeden niebieski pasek zaprosił mnie na randkę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy. Wiem że z mojej strony żadnego uczucia nie będzie, więc nie chcę tego ciągnąć. Ale kiedy spytał przy pożegnaniu czy jeszcze się umówimy zgodziłam się (bom głupia i nie wiedziałam jak odmówić grzecznie). Ogólnie niebieski jest porządnym gościem, nie chcę go zwodzić i nie chcę urazić. Spodziewam się że na dniach się odezwie. I tu pytanie do was - jak go spławić delikatnie? Szczególnie pytam niebieskich, którzy mają jakieś doświadczenia w tej kwestii ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy wymówka pt. "nie będę miała czasu na spotykanie się z tobą" jest wystarczająco zrozumiała?

#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #pytanie
  • 45
@grzywka: Na pewno nie przez sms - to brak szacunku, a jak sama wspomniałaś chłopak jest bardzo porządny. Po prostu poinformuj go, że minęliście się względem oczekiwań co do Waszej znajomości. Nie spodziewaj się, że będzie zadowolony i, że będzie chciał kontynuować znajomość. O ile nie ma się totalnie #!$%@?, to zawsze jest bolesne w większym, czy mniejszym stopniu. Ciekawi mnie tylko jedna rzecz: dlaczego zgodziłaś się na pierwszą randkę? Miałaś
@Charles_Bukowski: Na to właśnie liczyłam, trudno przekreślać człowieka kiedy nawet się go nie zna. A nasza wcześniejsza znajomość to wspólne spotkania w gronie znajomych od czasu do czasu, kilka krótkich rozmów. Byłam ciekawa jaki jest, więc się zgodziłam. Po tym jak spędziliśmy razem te kilka godzin nie czuję żadnej ekscytacji, dobrze się rozmawiało ale wiadomo że nie tylko o to chodzi.
Po tym jak spędziliśmy razem te kilka godzin nie czuję żadnej ekscytacji

@grzywka: Sorry, że Ci to powiem. Jesteś nieśmiała, nie doświadczona i oczekujesz na początku nie wiadomo jakiej ekscytacji, fajerwerków? Typowe babskie myślenie. Chłop ma zawsze odpieprzać całą robotę? A Ty ile zrobiłaś żeby wnieść w waszą relacje ekscytację? Przeżyłaś w ogóle już tego rodzaju uczucie czy tylko je sobie wymyśliłaś? Hyymm ? ( ͡º ͜ʖ͡º
@grzywka:
powiedz ze pójdzieszale tylko do kina. Jak się zgodzi to opcje są takie. albo kupi ci bilet (wyda 40zł), albo ci nie kupi i możesz sie obrazić i pójść sobie.. .. to po tym jak obejrzysz film, powiedz- " o boże jak późno" i że musisz do domu, jak będzie chciał się spotkać jeszcze raz to powiedz że w kinie było super i chcesz jeszcze raz